Nyelvpiercinget szeretnél, Pécsett kit ajánlotok?
Figyelt kérdés
mennyibe kerül és mennyire fáj? mit lehet/mit nem lehet enni? szociális munkás vagyok, nem fognak 'fenntartással állni hozzám'? Van már 3 tetoválásom is (nyak,csukló,váll), ahhoz képest mennyire fájdalmas?kit ajánlotok pécsett?
köszi
2013. febr. 10. 23:33
1/3 anonim válasza:
Szia. Sajnos nem pécsi vagyok, de a tetoválás nekem jobban fájt a bordáimon, a szúrást nem is éreztem, utána meg már ettem is, be se dagadt, nem is vérzett, semmi gubanc nem volt vele, nem is fájt. Ennek örültem:) Nyugi, én szociálpedagógus vagyok, és nem vehető észre! Ha meg tartassz tőle, van átlátszó rózsaszín nyelvpiercing, na azt tényleg nem veszik észre, igaz az műanyag.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi! és mennyi volt? a szúrás+ékszer?
2013. febr. 11. 23:03
3/3 anonim válasza:
Nekem 3ezer volt a szúrás, az ékszer pedig 500 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!