Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hashajtóval mennyit fogytatok...

Hashajtóval mennyit fogytatok és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig szedtétetek, hány évesek voltatok, és mellette mennyit ettetek? Köszi :)

2013. ápr. 20. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
A hashajtó nem fogyasztószer.
2013. ápr. 20. 19:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem is azt kérdeztem , h az-e. De lehet vele fogyni rövidtávon! Normális emberek válaszát varom.
2013. ápr. 20. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Hashajtóval csak annyi jöhet ki belőled, amennyi be is ment, ezt viszont neked kell tudni. Amúgy nem hiszem, hogy egészséges megoldás lenne, főleg nem hosszútávon. Tudom, hogy nem ezt kérdezted, és nem tartasz "normálisnak" emiatt, de nagyon lebeszélnélek!!!
2013. ápr. 20. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Zsírból márpedig semmit nem fogsz. :)

Üdvözlettel: egy nem normális ember

2013. ápr. 20. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szedem (szedtem) dulcolaxot. Egyrészt azért, mert van, hogy keveset eszek egy nap (sali, gyümi főleg) és amúgy a húsban nincs rost. Na, ha sokáig húst eszel vagy tojást, joghurtot abban nincs élelmi rost => székrekedésed lesz. Ezért van hogy 1 szem dulcolaxot beveszek (2 db kell a hashajtáshoz 1 db csak megkönnyíti reggel a dolgod.)

Volt, hogy használtam régebben dulcolaxot, de utánaolvastam: a hashajtók (guttalax dulcolax) a VÉGBÉLBEN HATNAK!! mármint a végbeleidet "mozgatják" meg az ott lévő izmaid + a vastagbelet asszem. Azért nem fogsz fogyni tőle (zsírban való fogyás) mert az anyagok (kalóriák, ch fehérje és zsír) felszívódása a vékonybélben történik.

A vastagbélben csak a vízvisszaszívás történik meg asszem. Vagyis mire elér a vékonybélből a vastagbélbe az elfogyasztott étel "maradéka" a vastagbélben maximum víz szívódik fel.

A vékonybélben már minden felszívódott. És az ott nem hat a hashajtó... a vékonybélben. Ergó csak vizet és szárazanyagot veszthetsz.

(ha nem érted a vékony-vastagbél kapcsolatát, nem tom hány éves vagy vagy bioszból hol jártok nézz utána:) vagy ha gondolod leírom neked :) )

2013. ápr. 20. 23:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor "normális" hülyegyerek részére is lefordítom a lényeget: mivel a hashajtó nem fogyasztószer, nem lehet vele fogyni!!!
2013. ápr. 21. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!