Hashajtóval mennyit fogytatok és mennyi idő alatt?
Zsírból márpedig semmit nem fogsz. :)
Üdvözlettel: egy nem normális ember
Szia!
Én szedem (szedtem) dulcolaxot. Egyrészt azért, mert van, hogy keveset eszek egy nap (sali, gyümi főleg) és amúgy a húsban nincs rost. Na, ha sokáig húst eszel vagy tojást, joghurtot abban nincs élelmi rost => székrekedésed lesz. Ezért van hogy 1 szem dulcolaxot beveszek (2 db kell a hashajtáshoz 1 db csak megkönnyíti reggel a dolgod.)
Volt, hogy használtam régebben dulcolaxot, de utánaolvastam: a hashajtók (guttalax dulcolax) a VÉGBÉLBEN HATNAK!! mármint a végbeleidet "mozgatják" meg az ott lévő izmaid + a vastagbelet asszem. Azért nem fogsz fogyni tőle (zsírban való fogyás) mert az anyagok (kalóriák, ch fehérje és zsír) felszívódása a vékonybélben történik.
A vastagbélben csak a vízvisszaszívás történik meg asszem. Vagyis mire elér a vékonybélből a vastagbélbe az elfogyasztott étel "maradéka" a vastagbélben maximum víz szívódik fel.
A vékonybélben már minden felszívódott. És az ott nem hat a hashajtó... a vékonybélben. Ergó csak vizet és szárazanyagot veszthetsz.
(ha nem érted a vékony-vastagbél kapcsolatát, nem tom hány éves vagy vagy bioszból hol jártok nézz utána:) vagy ha gondolod leírom neked :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!