Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok, fogytatok már le csak...

Lányok, fogytatok már le csak azért, mert tetszett nektek egy fiú? Hogy nem az ő kérésére, hanem azért, hogy jobban tetszetek neki, még ismerkedés előtt?

Figyelt kérdés

Adott nektek a srác puszta látványa akkora motivációt, hogy megtegyétek?

Hogy ahogy arra gondolsz, hogy pár kg-al könnyebb lennél, akkor csinosabb is lennél, és nagyobb esélyed lenne a kiszemeltnél.

Volt már valaki így, hogy csak kimondottan azért diétázott, mert jobban akart tetszeni a kiszemelt srácnak?

NEM KAPCSOLATRÓL beszélek, hanem az ismerkedés előtti időszakról, mikor még csak figyelgeted a srácot.

2013. ápr. 8. 15:55
 1/5 anonim válasza:

Az egyik barátnőm van így, és úgy gondolja, hogy ha vékony lesz (már most is vékony, csak nem veszi észre) akkor majd felfigyel rá a kiszemelt, de eddig semmi sem történt.

Nála már kicsit beteges lett sajnos emiatt a fogyókurája. :(

2013. ápr. 8. 16:10
 2/5 anonim ***** válasza:

ÉN.

nyáron lefogytam 15 kilót dee nem csak miatta tettem.

Azóta már nem érdekel a fiú , megint leadtam 5-öt ..vékony vagyok nagyon de kva zsíros..és már azért diétázok hogy legyen vmi jobb kinézetem nyárra.

2013. ápr. 8. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem. Viszont mikor ismerkedős szakaszban voltam a párommal, akkor csak úgy röpültek le rólam a kilók. 7 kilót fogytam úgy, hogy nem is diétáztam.
2013. ápr. 8. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát... az én esetemben úgy történt, hogy volt(van) egy srác, akit már évek óta szeretek, viszont ő nem akart velem lenni, egy másik lányt választott. Nekem ez akkora erőt adott, hogy sikeresen leadtam 15 kg-ot, tudom, hogy hülyeség, de egyfolytában azon járt az eszem, hogyha tökéletes alakom lett volna már akkor is, akkor biztosan engem választ...Bár vicces, hogy a lány, akivel helyettem összejött kimondottan duci. Szóval hülyeség, hogy kg-t számítottak volna neki, viszont talán így tudat alatt valami bosszúféleség is motivált, hogy már csak azért is 100-szor jobb nő leszek annál a lánynál. Így lettem 173/55 kg
2013. ápr. 8. 20:57
 5/5 anonim válasza:
Te "L"vagy "F" vagy kedves kérdezõ?
2013. ápr. 16. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!