Lányok, fogytatok már le csak azért, mert tetszett nektek egy fiú? Hogy nem az ő kérésére, hanem azért, hogy jobban tetszetek neki, még ismerkedés előtt?
Adott nektek a srác puszta látványa akkora motivációt, hogy megtegyétek?
Hogy ahogy arra gondolsz, hogy pár kg-al könnyebb lennél, akkor csinosabb is lennél, és nagyobb esélyed lenne a kiszemeltnél.
Volt már valaki így, hogy csak kimondottan azért diétázott, mert jobban akart tetszeni a kiszemelt srácnak?
NEM KAPCSOLATRÓL beszélek, hanem az ismerkedés előtti időszakról, mikor még csak figyelgeted a srácot.
Az egyik barátnőm van így, és úgy gondolja, hogy ha vékony lesz (már most is vékony, csak nem veszi észre) akkor majd felfigyel rá a kiszemelt, de eddig semmi sem történt.
Nála már kicsit beteges lett sajnos emiatt a fogyókurája. :(
ÉN.
nyáron lefogytam 15 kilót dee nem csak miatta tettem.
Azóta már nem érdekel a fiú , megint leadtam 5-öt ..vékony vagyok nagyon de kva zsíros..és már azért diétázok hogy legyen vmi jobb kinézetem nyárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!