Akik kocogtak, futottak, ti mennyi idő alatt fogytatok le? :-)
ha normális a diéta akkor sikerülhet lepucolni a zsírt de mindenhonnan adsz le zsírt
heti 3-4* 40-50 perces futások vagy bicajozás
Nekem két hónap alatt lement a nagyja 90 napossal + mindennap futás, de nem ajánlom a 90 napost.
Maradt rajtam zsír ( hason több) Azt próbálom majd nyárig leadni egészséges kajákkal, futással + aerob , kardio edzéssel :)
Ha nincs sok zsír lemegy hamar.
A lassú futás mindenkinek, de a csajoknak különösen egy sz.ar, káros, ízületeket terhelő és értelmetlen edzés.
Igen, egyszerű 40-50 percen át pakolgatni a lábakat előre.. de az így végzett munka alig több mint az egész napos semmittevés. Ugyan úgy egy aerob közeli edzés, miért erőltetitek? Helyette erősíthetnétek az egész testet, száz meg száz egészen korrekt erősítő videó van (akár az interneten), nem beszélve egy fél tucat - tucat hagyományos, jól bevált és hasznos erősítő gyakorlatról (a videókban is ezeket csicsázzák egyébként).
És akkor futás.. nem, nem kell futnod, végezz értelmes edzést!
igaz, töltsd le a rubint répát meg a sóher norbit update 1-el oszt ott van a p*na tárogatás ez sokkal értelmesebb
mintha a lábadat pakolgatnád 40 percen keresztül
Reggeli éhgyomros szobabiciklitől és a délutáni súlyzós edzés utáni kocogástól nem hinném, hogy létezik jobb! Sok mindent próbáltak, nekem ezt tolerálja a szervezetem a legjobban!
1800cal szénhidrátszegény étrend mellett 4-5kg/hónap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!