Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti milyen módszerrel fogytatok...

Ti milyen módszerrel fogytatok le?

Figyelt kérdés

Hali!

16 éves vagyok és 2 hete kezdtem fogyókúrázni .

Az első héten fogytam 2Kg-t, azonban a 2.-on vissza híztam 1,5-et.

Pedig alig eszek valamit és hetente 2szer edzek .

Amúgy 66Kg vagyok és 10 Kg-t szeretnék lefogyni.

Úgyhogy gondoltam megkérdezem, hogy nektek hogy sikerült lefogyni. Ha van ötletetek, tapasztalatotok kérlek írjátok meg. Ha van valaki aki társat keres a fogyókúrához, akkor nyugodtan írjon üzenetet.

Kérlek, ne komizzon aki csak bunkóskodni akar.

Előre is köszönöm :)

2013. márc. 24. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én 16 évesen 90 kiló voltam, most 30 évesen 58 vagyok, pedig már két gyereket szültem. Én azzal a módszerrel fogytam le 1 év alatt 25 kilót, hogy kis adagokat ettem sokszor. Pl. egy napra: Reggelire megettem egy szelet teljes kiőrlésű kenyeret felvágottal, zöldségekkel. Tízóraira ettem narancsot vagy almát, ebédre amit az iskolában adtak, leves, főfogás, nálunk azért nem adtak túl sok ételt :-) És délután már csak fehérjét: sajtot, húst, felvágottat, vírslit, zöldségeket. Néha persze megesett, hogy bűnöztem kicsit. Háromszor hetente futottam kb. fél órát és mellette aerobikoztam, de azt csak szombatonként, mert elég szigorú suliba jártam, nem volt időm többre. A többi 7 kiló mostanában ment le szintén ezzel a módszerrel.
2013. márc. 24. 11:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt írod, 2 kiló egy hét alatt- az csak víz. És azért jött vissza 1.5, mert alig eszel, az anyagcseréd lelassul és átáll tartalék üzemmódra, ami azt jelenti, raktároz, hogy túlélja az ínséges időket. Egyszerűbben szólva enni kell, hogy egészségesen fogyjon az ember, csak nem mindegy, hogy mit.
2013. márc. 24. 11:10
 3/3 anonim válasza:
paleo-szerû diétával és sporttal fogyok
2013. márc. 24. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!