Testsúlycsökkentő menü okozhat hasmenést?
Mondjuk a konkret okot persze nem tudom, ez itt csak egy teoria, ami lehet hasznos.
Szoval, a szervezetunk termel egy bizonyos enzimkeszletet, ami az altalunk altalaban fogyasztott kajahoz igazodik. Ha elkezdunk egyik pillanatrol a masikra nagyon mast enni, meg akkor is, ha az egeszsegesebb, kisebb-nagyobb emesztesi zavarok (hasmenes, puffadas) lepnek fel, mert az enzimek nem tudnak azonnal atallni. Ehhez akar egy het is kell, addig jelentkezhetnek ezek a tunetek. Ezert en azt szoktam javasolni, hogy ha valaki drasztikus kajavaltoztatasba kezd, azt lehetoleg egy nyugodtam periodusban, mondjuk szabadsag idejen tegye.
"ételétől már másodszor kaptam hasmenést"
Még próbálkozhatol,de én bizti,hogy a harmadikat nem kérném.
Én elképzelhetőnek tartom, hogy a kaja miatt ment a hasad. Sőt azt is, hogy direkt hashajtót tettek bele. Pár éve volt egy botrány, hogy egy fogyókúrás kajába direkt hashajtót tettek, hogy meglegyen a hatás... Nem szoktam hinni az ilyen híreknek, de én is ettem onnan, és nekem is ment a hasam...
Hát, én is érdeklődnék a helyedben a cégnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!