Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 hét alatt le lehet adni 15...

Aliceintomorrowland kérdése:

10 hét alatt le lehet adni 15 kilót?

Figyelt kérdés

A hízás pár hónap alatt történt,nem évek "munkája" :)

Június végére nagyon szeretnék megszabadulni tőle,mert irtózatosan zavar!!!Nem érdekel,ha nem egészséges,vagy koplalnom kell(nem kérek olyan válaszokat h "jaj belehalsz,meg nem egészséges,visszahízod stbstb...)szóval inkább tapasztalatok érdekelnek:) heti min. 5x edzenék(javarészt futás)és SEMMI szénhidrátot nem ennék.mindenkinek megy a zöld kéz!:) 17/L

2013. ápr. 19. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:

háááááát. ha alapvetően egészséges vagy, tehát nem hormonzavar vagy más esetleg gyógyszer okozta a hízást, csak szimplán szeretsz eszegetni, és elszaladt veled a paci, még nagy súlyból is fogysz akkor lehet hogy menne.

de ha csak 15 kiló a pluszod akkor nem hiszem hogy egészséges keretek között lemegy. úgy max az első 10-es. szóval inkább 15 hetet számolj:)

azért írom mert köztudott hogy minél kevesebb a túlsúlyod annál lassabban tudsz lefogyni normálra. és 15 kiló azért koránt sem eget rengető...

27/N

2013. ápr. 19. 18:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi hogy irtál:) azért lenne jó a 10 hét mert addigra megyek nyaralni..nincs semmilyen hormonzavarom,és nemis vagyok kövér csak nem olyan mint amilyen szoktam lenni..de olyan nemis akarok mert az picit vékony már..(171 cm vagyok és Istentudja hány kg mert nem állok mérlegre!!!csak kb ennyit saccoltam...)nagyon remélem h leadom mert igy UTÁLOK lenni :( ment a zöld!:)
2013. ápr. 19. 18:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja és 55kg voltam
2013. ápr. 19. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:

171 centisen 40 kiló akarsz lenni?

Miért viccelődsz?

2013. ápr. 19. 19:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Neeeem:) félreértettél.55kg VOLTAM a hízás elött.nem 55ből akarok fogyni 15öt
2013. ápr. 19. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!