Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez körülbelül hány kalória?

Ez körülbelül hány kalória?

Figyelt kérdés

Reggel fél 8 körül ettem egy kicsike szelet vékonyan megvajazott félbarna kenyeret paprikával

(fél kilós a kenyér, de eléggé kis szelet.

Ebédre zellerkrémlevest ettem, egy kis krumpli pürével, meg egy kicsi rántott sajtot

kb 1 órája egy light jogobellát, és van ez a pizzás abonett abból 7 db ot(15 kalória van egyben) egész nap vizet ittam, ezen felül 3/ 4 óra gimnasztika (hasizom, helyben futás, láb)

1 óra felé kimentem futni (1km 6 perc alatt)

Ez kb hány kalória? én úgy 1300 1400 ra tippeltem. A futás normál tempóban volt. Egész nap vizet iszom.

162/58 59 kg vagyok?

2013. ápr. 19. 16:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi honnan fogjuk tudni megmondani, ha te nem mérted le a súlyukat??????

Tudod mit? A hasamra csapok, és azt mondom 2000.

2013. ápr. 19. 16:38
 2/2 A kérdező kommentje:
szerintem 2 ezer azért nincs. amugy amire rá volt írva, hogy mennyi kalória, azt össze adtam. De 2 ezer? ??? meg ha azt veszük le mozogtam.. többször szoktam kicsiket enni
2013. ápr. 19. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!