Makacs narancsbőrrel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Az egész combon és fenekem narancsbőrös, de ahol a leglátványosabb az a combon külső része (felül). De itt nagyon ocsmány, nyáron emiatt nem veszek fel rövidnacit évek óta. elegem van belőle. Nem vagyok nagy darab, bár a combomon van felesleg. Nyilván ez az oka többek között, de onnan az istenért sem megy le a felesleg. Mivel lehetne segíteni ezen? Bármi jöhet ami nektek bevált és ami segíthet...2013. ápr. 19. 11:56
1/6 anonim válasza:
Egészségesebb kaják! Ne egyél zsírosakat, sült krumplit és sok szénhidrátot! Fogyassz maxi sok vizet! Egyél gyümölcsöt, zöldséget! Járj el futni, csinálj otthon comb és fenék erősítő gyakorlatokat! Vagy ha van időd, akkor fittnesz terem.
Ezek komolyan beválnak! Ha mindent betartasz, nyárra eltűnik!!
2/6 anonim válasza:
nagyon sok víz és mozgás, főleg olyan, ami a lábat dolgoztatja. Nem csodaszer, de segít.
3/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm:) Milyen gyakran menjek futni?
2013. ápr. 19. 12:12
4/6 anonim válasza:
Én heti 1-2x járok jelenleg. De ha volna több időm, akkor sűrűbben mennék. Majd kialakul szerintem, meglátod hogy bírod.
5/6 anonim válasza:
torna és sok viz.
nekem is durva narancsbőröm volt, igaz és túlsúlyos is voltam.
fogytam 13 kilót, javult sokat a helyzet, de még mindig maradt elég sok.
mostmár egy ideje tornázom, és a helyzet sokkal jobb lett.
a kezemen meg hasamon már nincs, a hátsó combomon se látszik annyira már, és a fenekem is javult.
de az biztos, hogy nem megy le gyorsan.
ja és a sok folyadékot ne felejtsd el, és lehető legkevesebb műkaja.
6/6 anonim válasza:
Bocsi hogy "idepofátlankodok" értelmes válasz nélkül, de lehetne egy kérdésem? :D Ugyanez a problémám mint a kérdezőnek, és tornázgatás helyett a bicózás is jó? (napi 20 km) Bicózni imádok, de itthon nem tudom rávenni magam arra hogy elkezdjek bohóckodni a gyakorlatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!