Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hónap alatt mivel tudnék...

1 hónap alatt mivel tudnék lefogyni 10-15 kg-ot?

Figyelt kérdés
Várok minden választ akár diéta akár sport csak lényeg hogy hasson :)
2013. ápr. 19. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Egészségesen, maradandóan, sehogy. Ha sikerül is leadni valami csodamódszerrel, akkor visszahízod, amint abbahagyod a diétát. De ekkora súlyveszteség 1 hónap alatt nagyon egészségtelen, és nem javasolnám.

Több, mint egy hónap alatt:

Egészséges étkezés (zöldség, fehérhús, gyümölcs) és valami sporttal kb fél év.

Többször kevesebbet egyél, és számolgasd a kalóriákat.

2013. ápr. 19. 11:07
 2/10 anonim ***** válasza:
az a helyzet,hogy ez ellent mond a fizika törvényeinek...képtelenség...ha 1 hónapig az ég világon semmit nem eszel és hülyére mozgod magad(ami energiabevitel nélkül lehetetlen),akkor sem fogsz 15 kilót lefogyni 1 hónap alatt...a legjobb esetben is 1 hét alatt max másfél kilótól tudsz megszabadulni...persze az egészséged kockáztatásával többet is,gondolok itt a hánytatásra,papírevésre meg ilyesmikre...de nagyon remélem,hogy nem ilyenekre gondoltál...
2013. ápr. 19. 11:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Erre csak azt lehet mondani: "Szeretnél jól kinézni nyárra? Ha csak most kezdesz el ezen agyalni, akkor azt tudom rá mondani, hogy "jókor jut eszedbe"!"

Egy hónap alatt 3-5 kg-ot lehet fogyni. Extrém esetben, tehát 150 kg fölötti súllyal és esetleg gyomor bypass-sal le lehet adni 15 kg-ot egy hónap alatt. Na meg ott van még a zsírleszívás. Előbb kellett volna rá gondolni.

2013. ápr. 19. 12:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Az efféle kérdések csak a válaszolók türelmének tesztelésére születtek. Vagy a remélt 3 pontért:)
2013. ápr. 19. 12:57
 5/10 anonim ***** válasza:
1 hónap alatt nem fogsz csodát művelni. Főleg, ha eddig nem tettél érte semmit. Fogadd el magad, ez a maximum amit ennyi idő alatt tenni tudsz.
2013. ápr. 19. 13:13
 6/10 anonim ***** válasza:

egy hónap alatt sehogy.

ha nyárra akarsz jól kinézni, akkor sokkal előbb neki kellett volna állni, nem az utolsó pillanatban.

2013. ápr. 19. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:
sok okos -.- en amikor mindennap kimentem futni ,keveset ettem,2-3liter viz heti 3kilot is fogytam. amugy nem a merleg szamit h hany kilo vagy!!!!!! hanem h nezel ki! edz akar napi 2x es figyeld a valtozast juniusig meg lemehet 10kg:)
2013. ápr. 19. 16:30
 8/10 anonim ***** válasza:

az elsőnek ebben igaza van:

"Egészséges étkezés (zöldség, fehérhús, gyümölcs) és valami sporttal.

Többször kevesebbet egyél, és számolgasd a kalóriákat."

de szerintem heti 2 kg is lemehet, de egy hónap alatt akkor is csak max. 8 kg-ot tudsz fogyni

2013. ápr. 19. 19:09
 9/10 A kérdező kommentje:
-8 kg is tökéletes lenne számomra eddig is tettem érte csak érdekelt hogy lehetséges e hogy 10-15 kg-ot lefogyjak de nekem tökéletes az is ha csak 8-at vagy netán 4-et.Köszönöm a válaszokat ! :)
2013. ápr. 19. 19:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Hány kilóról indulsz? Az is befolyásolja, hogy milyen ütemben távoznak a kilók. Minél nagyobb valakinek a túlsúlya, minél több volt előzőleg a kalóriabevitele értelemszerűen annál többet fogy le. Nem mindegy, hogy 1800-2000 kalóriáról mész vissza 1200-ra, vagy 4-5000-ről.
2013. ápr. 20. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!