Ez így ér valamit, lehetséges vele fogyni?
Figyelt kérdés
5 kg-t szeretnék lefogyni.Heti 5-6 alkalommal igyekszek tornázni,futni napi 50-60 percet. Fehér kenyeret,tésztát nem eszek. Barna kenyeret eszek, ilyen minőségibb, "valódi" húsból készült felvágottakkal. Elég nagy mennyiségű gyümölcsöt, salátákat,zöldségeket. Illetve kerülöm a zsírós húsokat. Ez így mennyire hatásos? Időm,kitartásom lenne rá, igazából 88.6-ról indultam, kedden 87.4 aztán másnap 88 kg. Ingadozik néha,ez normális? Mai étrendem pl.: Reggeli: Barna kenyér,egy szelet felvágott,zöldségek. Tízóraira egy körte. Ebédre csirkemelles saláta, uzsonna ilyen puffasztott rizses cucc, vacsorát még nem tudom. :D Nem vagyok túl jó fogyókúrás témában, nagyon megköszönök minden választ.Vasárnap kezdtem egyébként.2013. ápr. 18. 18:03
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, de én a vacsorát mindig kihagyom, helyette edzek. Én futni nem szoktam, mert szar környéken lakom, de számtalan DVD-m van és a Youtube-on is rengeteg edzés van fent, érdemes kipróbálni őket!
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!