Lehetséges, hogy ilyen sokat hízott a barátnőm külföldön?
Januárban ment ki egy félévre cserediákként külföldre, azóta nem találkoztunk személyesen. Egy-kétszer említette, hogy "felszedett egy kicsit", de nem beszéltük agyon a dolgot. És tegnap az egyik barátnője mondta, hogy skypon hallotta tőle, hogy "már majdnem 80 kiló".
Ezen nagyon megdöbbentem, mert amikor kiment, akkor 62 kiló volt (166cm-hez). Szerintetek lehetséges, hogy ilyen gyorsan ennyit hízott? Én nem nagyon hiszem. De akkor miért mondja ezt a barátnőnek?Arra is gondoltam, hogy csak viccelődnek, túloznak. És mitől hízott volna ennyit? Az mondjuk fura, hogy az első napokat leszámítva nem küldött egyáltalán képet magáról...
A leginkább az zavar, hogy nekem miért nem mondta, ha ennyire durva a helyzet? Attól ugyanúgy fogom szeretni, ha 80 kiló, de miért titkolja? Egy hónap múlva úgyis jön haza...
Mit tegyek, beszéljek erről róla?
Szerintem, ha nagyon elengedte magát, nem kizárt a 18 kiló három hónap alatt, bár elég brutálisan hangzik. Új környezet, lazább élet, valószínűleg evett amit és amennyit látott.
Aztán lehet, hogy nem is 18, mert ugye csak "majdnem" 80 kiló (lehet, csak 75 de épp el van keseredve).
Lehet, hogy közvetlenül nem merte neked elmondani, de így a barátnőn keresztül igyekszik felkészíteni téged a látványra. Azért elég husi lesz, arra számíts, én is voltam ilyemi kiló 165 centihez. De az becsülendő, hogy így is kitartasz!
18/l
három hónap? első, fél évről volt szó, egy hónap múlva jön vissza.
5 hónap alatt kb. 15 kiló szerintem simán feljöhet, ha havonta 3at hízik...
szerintem simán lehet, hogy így elengedte magát, gondolom nem tudott sportolni, figyelni az étkezésre. mondjuk durva lehet.
kérdezd meg, hogy hány kiló most, beszélj vele erről.
(én 178 centi vagyok és amikor 79-80 kiló voltam, akkor döntöttem el, hogy ez így nem állapot, kövérnek éreztem magam, akkor kezdtem fogyózni. akkor ő 12 centivel alacsonyabban milyen lehet..)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Fogok neki írni, és beszélek vele a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!