Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitöl hizom? Egy ideje külföld...

Mitöl hizom? Egy ideje külföldön dolgozom vendeglatoban. A vendeglöben reggelizünk, ebedelünk, vacsizunk.

Figyelt kérdés

Reggelire egy darab barna magvas zsemlet eszem, egy szelet gepsonkaval. Ebed: itt a baj szerintem, mediterran a konyhank, es a sef ezt ugy ertelmezi, hogy minden nap teszta van zöldsegkörettel.

Annyit eszem mint otthon, normalis egy adag etelt. Ök (nemetek) viszont ugy zabalnak mint a disznok, de nem köverek, leszamitva a fönökömet. En hiztam, nagyon sokat. Otthon nem ettem csak nagyon ritkan vacsorat, de itt sokaig kell dolgozni es a vacsinal megmaradt, nem kiosztott eteleket kirakjak nekünk, ebböl lehet csipegetni. Ezek altalaban fött dolgok, sok zöldseggel, de mind uszik az olajban, füszerekben, cukorban, minden olyan edeskes. Ez az esti nasi is talan betette a kaput.

Plusz elsö idökben sörözgettünk is a kollegakkal (napi egy, ez kb. 3 hetig volt igy), de mar egyaltalan nem iszom, mivel amugy sem vagyok erte oda. Szoval en eredetileg sem voltam soha vekony, de 65-70 kilo között szoktam lenni, es most meg mar nem ferek bele abba a nadragba amiben kijöttem... A hasamra hiztam.

Mozogni rettentö sokat mozgok, napi 10-12 ora futkosas, nehez sulyokat kell megemelni, a labaim izmosodtak. Tehat a testmozgas böven megvan, sokszor kell dombnak felfele futni, illetve lepcsözni, mindent. De a hasam..., borzaszto ahogy kinezek! Annyira magam alatt vagyok, hogy mar a cigire is visszaalltam (igaz nem sok, de akkor is). Mit tudnatok ajanlani?

Egy elkeseredett lany.

2012. okt. 4. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Génkezelt húsok :(
2012. okt. 4. 19:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Gondolod? En nem is tudom... Nem olyan gyakori itt a hus. Bar itt a tesztaeteleknel azert megjelenik, de mondjuk önmagaban sült-, rantott-, fött hust nagyon ritkan eszünk. Ehhez kepest otthon szinte mindennap azt ettünk.
2012. okt. 4. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Azt írod, rendszeresen eszel: reggeli, ebéd, vacsora. Nem a mennyiséggel van baj. Én pl. akkor szedtem fel néhány plusz kilót, amikor nyugdíjba mentem és a férjemmel normálisan együtt reggeliztem, ebédeltem, vacsoráztam. Mi nagyon keveset eszünk, de azt rendszeresen. A rég "dolgozós" ruháimból egy sem jön rám. Előtte rohanva-kapkodva ettem, elfelejtettem reggelizni, 11-kor reggeliztem, de az már az ebéd is volt. Én itt látom a hibát. Azonkívül feltételezem, hogy nem a volt NDK területén van. Ha a bajoroknál, az kész katasztrófa ilyen tekintetben (én 10 évig dolgoztam Magyarországon bajorok alkalmazottjaként). Az egészségesnek mondott táplálkozásuk még a miénknél is egészségtelenebb.

A sört teljesen felejtsd el és lehetőség szerint olyan kajákat válassz, amik nem tocsognak a zsírban, olajban, vajban. Ha a séf a mediterrán konyhához olasz tésztákat használ, az nem olyan ártalmas, mint a miénk, de légy óvatos velük.

2012. okt. 4. 20:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen! Bajorok... :( Es nem egeszsegesek a tesztak szerintem, mert oriasi masnitesztaval csinal haromfele bolognait, ez a valasztasi lehetöseg. Sört mar nem iszom egyaltalan, de nem is kell. Attol is biztosan hiztam. Az a baj, hogy meg a zöldsegeket is ilyenre csinalja. Es van hogy reggelire nincs felvagott, csak irto edes Johannesbeere lekvar /nem tudom mi az magyarul, bocsika/. Mindent agyonvajaznak, olajba aztatnak fel napokra, meg cukroznak. Utalom, komolyan! Tavaly 10 kilot fogytam itthon nyaralas alatt, pedig minden nap etteremben ettünk, kebaboztunk, meg boroztunk is parszor. Most meg annal joval nagyobb vagyok sajnos.
2012. okt. 4. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem viszont az a vacsora-csipegetés a gond. Egy ültő helyében az ember nem bír olyan sokat megenni, de pár óra alatt rengeteget lehet csipegetni. Észre se veszed, mennyit ettél. Én azzal próbálkoznék, ha megoldható, hogy vacsoránál a folyamatos csipegetés helyett egy alkalommal egy normál adag ételt vennék ki, és azt enném meg. Slussz. Utána nincs csipegetés (és előtte se).
2012. okt. 4. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
sör és vacsi. főleg ha addig nem vaicsztál, főleg nem cukrosat. Próbálj kevesebbet enni belőle, vagy ha van hús azt.
2012. okt. 4. 20:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi neked is, es igazad van. De nem lehet ugy enni, mert közben "pörögni kell" sajnos... Mosogatni, felszolgalni, asztalokat leszedni. Erröl az egesz vacsorazasrol megprobalok leszokni.
2012. okt. 4. 20:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!