Revalid kapszulától hízott valaki?
Nem véletlen, de nem a Revalid okozza. Semmi már nincs benne, csak vitaminok és ásványi anyagok, azok pedig - a tévhitekkel ellentétben - nem hízlalnak. (Max. növelik az étvágyat, és attól hízol, de ha nem változtattál a diétán, akkor ez sem jöhet szóba.)
A hajad valószínűleg azért hullik, mert vagy rosszul van összeállítva a diéta, vagy ész nélkül koplalsz, vagy mindkettő egyszerre. Ezen a Revalid sem segít. Az anyagcserédet viszont tönkrevágtad, a szervezeted minden egyes kalóriát próbál tartalékolni. Ezért híztál.
Ha NORMÁLISAN táplálkozol, mindkét probléma megoldódik előbb-utóbb, átmeneti hízás után.
Köszönöm a válaszod!
Valószínűleg igazad lehet, túl sok a koplalós szakasz, lehet, hogy a testem is "bepöccent" és amit beviszek azt szépen elraktározza.
Próbáltam korábban a "normális" diétát, megefelelő ételek, megfelelő elosztásban, csak úgy meg nem fogytam semmit.
Kedves 3. válaszoló!
3 hete linkelted be a lifetiltes oldalt, végigolvastam és mozgás nincs egyenlőre a táplákozás részhez írt alapelveket betartom, bár a kalóriát jóval lejjebb vittem és 3 kilóval kevesebb vagyok azóta.
Szóval köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!