Kb.160cm vagyok és 65-67 kg vagyok! Mit csináljak hogy fogyjak? Többi lent
Dehogy kéne -15 kiló úristen! Én is ugyan ekkora vagyok és 58 kilóval már nagyon vékonynak gondolt mindenki. Egyébként én 65 kilóval se gondoltam magam kövérnek, jól éreztem magam. De egy kis étkezési tanács hátha valami hülyeséget szedsz össze a neten :D
Gyakran egyél kis adagokban. Amikor én heti fél-1 kilót fogytam 3 óránként ettem valamit (gyümölcs zöldség joghurt magvak...) Legfőképpen gyümölcsöt, zöldséget és húst egyél a legjobbak a fehér húsok és a halak. Ha szereted a kenyérféléket akkor abból csak teljes kiőrlésűt válassz, és inkább csak reggelire egyél. Inni vizet igyál, és annyit amennyit tudsz, az is gyorsítja az anyagcserét. De jó fogyókúrás étel még a tojás, túró, zabkása, joghurt én ezeken éltem meg mostanában a lecsót és a sóskát-spenót főzeléket is előnyben részesítem. A kalóriát is számoltam egy kis utána járás (kalóriatáblázat) és pár hét után már ránézésre tudtam sac/kb hogy mi mennyi. Naponta max 1500 kcalt ettem.
En 168 cm hez 54 kg-al mar csont sovany voltam, xs es merettel. szoval az elved nem biztos, hogy mindenkire igaz, Kamilla.
Kedves kerdezo: havi 1x a sport semmit sem er. Heti 4-6 ora intenziv sport mar hozhat eredmenyt dieta , es kevesebb energiabevitel mellett. Minden attol fugg, hogy mennyit eszel, es mennyi mozogsz le belole naponta.
a bicikli nagyon jo alakformalasra es fogyasra is toeletes!:)
amugy sikerult mar leadnod par kg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!