Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy adjak le 10 kg-t nyárra?...

Hogy adjak le 10 kg-t nyárra? (többi lent)

Figyelt kérdés

180 cm vagyok és 94 kg ,lány! Elmentem dokihoz és azt mondta,hogy ami nekem megfelelne súly az 80-85 kg nos 10 kg-t le szeretnék adni,mindig figyelek arra,hogy mit eszek ,tavaly nyáron lefogytam 8 kilót,de emellett beteg is vagyok és amiatt is hízok,meg húsvétkir kaptam csokit és azert abból is ettem,tehát ezt a 8-at viszahiztam sajnos.az,hogy 94 kg vagyok az nem látszik meg,de engemzavar és változtatni szeretnék ezen,heti kétszer táncolok ami nagy

On megmozgat mert elég kemény amit ott csinálunk,testnevelésen is aktivizálom magam,nagyon szeretek sportolni egyebkent,csak a tanulás mellett sajnos ennyire van csak időm,viszont azt tervezem,hogy edzőterembe megyek,még valami ötlet?tanácsok,hogy hogy fogjak hozzá?:)

Előre is köszönöm!

2013. ápr. 17. 17:22
 1/1 anonim válasza:
Szia én is igy vagyok ezzel, nyáron én is sokat fogytam, de visszahíztam a dupláját :// most 83kg vagyok, én is szeretnék lefogyni...szóval most elhatároztam magam, h nem eszek több csokit, semmi cukrosat.. minden nap eszek legalább 1zöldséget vagy gyömölcsöt, már elkezdtem futni is 1órát futok minden nap 6km-t :D elemmet este tornavideókra tornázom.. szerintem próbáld meg ezt te is :D és ha szeretnéd lehetne h együtt fogyózun, olyasmire gondolok, h megbeszélnénk esténkét h mit ettünk, meg ilyenek, szval támogatnánk egymast... ha benne vagy irj privit :D
2013. ápr. 17. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!