Ez lehetséges? (lent)
Figyelt kérdés
Lehetséges az,hogy normális (kevés szénhidráttal) étkezem napi 1 órát sportolok és másnap mikor ráállok a mérlegre 0,4 kg-val kevesebb vagyok és ha csokit eszem is nehezen hízom vissza2013. ápr. 17. 15:14
1/5 anonim válasza:
Igen ez a rendszeres edzés hatása.Ez heti szinten fog megmaradni fél kg biztos fogyásnak.
Figyelj, hogy folyadékot vigyél be rendesen.
Az fontos, hogy az alapanyagcserédnek megfelelő kalóriát edd meg, mert különben csak látszatfogysz.
2/5 anonim válasza:
0,4 kg XD XD behalok :D
először tanuld meg, hogy a súlyod alapból 1-3 kilót ingadozik
3/5 A kérdező kommentje:
Ezen most mit kell behalni? Ezt komolyan mondom és 1 hét után 3kg ment le és nem híztam semmit se vissza(csoki után se sóvárgok) és éhes sem vagyok.Csak azért kérdezem mert lehet,hogy valamit nem jól csinálok
2013. ápr. 17. 15:27
5/5 A kérdező kommentje:
Ez most komoly?:)
2013. ápr. 17. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!