Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet átállni a csak...

Hogyan lehet átállni a csak hús és zöldség na meg némi gyümölcs evésre?

Figyelt kérdés

Nekem nem sikerül. Próbálkozom, de megy egy hétig aztán megint zabálok valami gabona féleséget. Ráadásul estére nagyon ki is éhezem.

Pedig nagyon kellene kb 5 kg mínusz a bikini szezonra. Akkora lábaim vannak mint egy elefántnak. Kislányom 2 éves lesz a nyáron, az első strandros élményét nem akarom magam takargatásával elszúrni.

Annyira megy az elmélet, mikor mit kellene ennem. De valahogy vagy nem kívánom, vagy inkább olyanokat eszek ami nem megengedett.

2013. ápr. 17. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy ez az étrend mit engedélyez, de egy fürt banán mindíg jól esik. szerintem.
2013. ápr. 17. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom, ne állj rá erre az étrendre, mert nem jó. Egyrészt kalóriában nagyon szegény, másrészt nem tartalmaz zsírt.
2013. ápr. 17. 11:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Hús az miért nem tartalmaz zsírt? Azt nem írtam, hogy soványat eszem/ennék, csak hogy húst.

Egyébként az igaz, hogy baromira kalória szegény és, hogy nagyon sokat kellene ennem belőle. De nem kívánom nagy mértékben és nem is bírom megfizetni.

2013. ápr. 17. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:

A szervezetnek szüksége van minden nap bizonyos mennyiségben szénhidrátokra is, mert az adja a napi mozgás, munka, stb. elvégzéséhez az erőt. Tehát a reggeli-délelőtti-déli étkezésekhez, ha nem is sokat, de azért valamennyi kenyeret, vagy délben főtt tésztát, krumplit, hasonlót egyél.

Persze, ha ezek nem a legfinomabb fehér-kenyér, hanem valami barna-kenyér, korpás kenyér, hasonló, akkor még azzal is segítel.

Ez esetben már a délutáni-esti kajálásoknál könnyebben bírod kenyér nélkül.

Teljesen ne hagyd el a szénhidrátot, mert amikor a fogyókúrát befejezted és visszaállsz az eredeti étkezésre, ugyanúgy visszajönnek a kilók.

Most inkább változtass az étkezési szokásaidon viszonylag keveset, de az legyen maradandó változás, és később se térj vissza a régi, megszokotthoz. Az lesz az igazi!

2013. ápr. 17. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy zsíros húsokat eszel... Azt javaslom, hogy inkább sovány húsokat fogyassz, a napi zsírszükségleted inkább más forrásból (pl. földimogyoró, napraforgómag) biztosítsd.
2013. ápr. 17. 12:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy kell a szénhidrát a szervezetnek, de nem mindegy, hogy azt gyorsan felszívódókból fedezed-e, ami hájjá alakul, vagy lassan felszívódókkal, ami a zöldségekben van meg.

Most éppen sült halat eszem egy hatalmas adag karikára szelt párolt zellerrel. Isteni kaja! Egyáltalán nem hiányzik a krumpli, rizs, egyéb keményítős cucc.

2013. ápr. 17. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!