Hogyan lehetne ráállni arra, hogy csak zöldség-gyümölcs-húst egyek?
Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék 20kilót,igyekszem rendesen enni,normális kajákat.Az a baj,hogy még haza nem érek(átlagban 4óra fele) normálisakat eszem,és igyekszem nem túl nagy,de nem is túl kevés adagot enni.Ahogy hazaérek,ebédelek,és utána még ennék,de nem vagyok éhes,és ilyenkor van hogy eszem még egy kis párolt zöldséget,egy joghurtot,vagy valami kis sütit,vagy ahhoz hasonlót,ami itthon van.Szóval ebéd után még megeszem legalább 2étkezésre valót,mert érzem,hogy kell még valami.Aki volt így,hogy oldotta meg?Tisztában vagyok vele,hogy addig nem fogok fogyni,még ezen nem változtatok.:/2013. ápr. 8. 17:18
1/2 anonim válasza:
Én így eszem, méghozzá úgy, hogy ilyen ételek vannak itthon - vagy viszek magammal.
Nincs más, ez az ebéd, gyümölcs a nass vagy köztes étkezés, nem tudok mást enni, csak ha elmegyek a boltba venni.
2/2 anonim válasza:
Azt írod, hogy nem vagy éhes, de eszel ebéd után, ami otthon van. Miért, ha még éhes sem vagy????
Mit vársz tőlünk? Legfeljebb annyit, hogy ne tarts otthon pl. "valami kis sütit" ha fogyni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!