Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A tojásos lecsó tényleg nem...

A tojásos lecsó tényleg nem fogyókúrás étel?

Figyelt kérdés

Ma kezdtünk bele a barátommal a fogyókúrába.

Kérdeztem, mit szeretne a héten ebédelni, felajánlottam a tojásos lecsót. Erre mondta, hogy de hát az nem fogyókúrás. Főleg, ha sok tojást teszünk bele.

Tényleg nem fogyókúrás?

2013. ápr. 16. 21:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.
2013. ápr. 18. 15:36
 22/24 poiu ***** válasza:
59%
Én is 20 kilót adtam le a keményítő kizárásával. A füstölt csülköt nem kellett kizárnom.
2013. ápr. 19. 07:34
 23/24 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács: a paprika és paradicsom hozzáadása után már nem kell víz a lecsóba, ugyanis a paprika fedő alatt főzve rengeteg vizet ereszt. Semmi víz nem kell bele, csak a pirospaprikának az elején.
2014. aug. 4. 21:30
 24/24 anonim válasza:

old but gold szoval régi de azért hozzá szólók , a lecsó jo diétára a kcal beviteledet számolgasd ha fogyni akarsz ,ezt a testépitők kicsit tulmisztifikálják probálj inkább fehérjét kajálni és az átélag emberi kcal bevitel 2000 kcal egy nap egy átlag férfinak lehet ez 2400 de 1700 is szoval ha 1000 kcalt eszel egy nap nem tudsz mellé lőni

a második nagoyn léyneges h 1,5 g /testsuly kg fehérjével számolj tehát pl egy 80 kg embernek 120 gramm fehérje nem árt de a 2g/testsuly kg lenne a tökéletes de egyébként fogyni fogsz ha 1000 kcalt eszel csa kszénhidrátbol akkor is csak az izmaidbol is sokat lefogsz adni .... a lényeg a kcal aki mást mond az meg értelmi fogyatékos

2020. febr. 24. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!