A tojásos lecsó tényleg nem fogyókúrás étel?
Ma kezdtünk bele a barátommal a fogyókúrába.
Kérdeztem, mit szeretne a héten ebédelni, felajánlottam a tojásos lecsót. Erre mondta, hogy de hát az nem fogyókúrás. Főleg, ha sok tojást teszünk bele.
Tényleg nem fogyókúrás?
Hát, ezért szerintem kettőtöknek ne üss rá 10db tojást.
Sok paprika, paradicsom, egy kis olivaoljaon megdinsztelsz hagymát és utána belerakod a többi hozzávalót. Ha szeretitek feltudbózhtaod gombácal, cukkinivel, padlizsánnal is, mindegyikkel finom.
Rakhatsz bele egy kis csülköt vagy tarját is, vagy csirkemellsonkát, csirkemell/comb húskockákat is. Mjad üss rá tojást de ne 10db-ot.
Nem teszek húst a lecsóba... Olajat talán egy teáskanállal.... azt is hagyma miatt. A paprika és a paradicsom hozzáadása után vízzel engedem fel az egészet és fedő alatt párolom.
Köszönöm a normális válaszokat. :)
Szóval akkor kevés tojással simán mehet a lecsó. :)
A kalóriát el kell felejteni.
Én kolbászt, szalonnát, tojást, mindenféle rémhíreknek kitett kaját eszem, csak a CH-t csökkentettem (csakis ez hizlal) és már 20 kiló leolvadt rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!