Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha fogyni...

Tity kérdése:

Mit csináljak ha fogyni szeretnék?

Figyelt kérdés
169 cm és 60 kg vagyok. Leginkább széltibe látszik meg rajtam. Most hogy jön a nyár még inkább szeretnék fogyni mert amikor mások előtt fürdőruhába vagyok kényelmetlenül érzem magam. Mások szerint is kövér vagyok. Nagyon-nagyon le szeretnék fogyni, de a sport nálam nem nagyon válik be. Rendszeresen sportolok és semmi eredménye. Viszont enni nagyon, sőt túlságosan is szeretek. Csoki és minden édességet megeszek sajnos. Egyik osztálytársam nagyon duci volt és lefogyott mert rá se nézett a hízlaló ételekre, irigylem is mert már egy éve tartja a súlyát pedig normálisan étkezik. Naponta 4-5 x eszem. Délután keltésztát szoktam enni, ami hízlal eléggé. Úgy gndoltam hogy az iskolába nem vinnék ételt, nem ennék/innék semmi cukros,hízlalót és nem ennék hat után. Persze koplalásba nem kezdenék bele, nem is tudnék, sajnos túlságosan is szeretek enni.:| Ha tudtok valami tippet akkor írjatok.

2013. ápr. 16. 19:31
 1/3 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni hogy a menzeszem még nincs meg szóval túl nagy fogyást nem szeretnék, de 5-10 kilót kéne fogynom..12/L
2013. ápr. 16. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a paramétereid, de a fiatalok, főképp a lányok gyakran tartják magukat kövérnek, pedig nem is azok.

Először is ellenőrizd, hogy tényleg kell-e fogynod:

[link]

Másrészt, ha valóban túlsúlyos vagy akkor se fogyózz mert növésben vagy és, ha rendszeresen sportolsz és egy kicsit odafigyelsz, hogy egészségesebben egyél, kevesebb hízlaló ételt fogyassz a kilók majd lemennek ahogy nősz.

2013. ápr. 16. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok (#2). Rossz linket szúrtam be. A jó link:

[link]

Közben észrevettem, hogy megadtad a magasságod meg egyebeket ezért ellenőriztem és az jött ki, hogy normál tartományba esik a súlyod, tehát nem kell fogyóznod.

Amiket kerülj, de legalábbis ritkán és csak mértékkel fogyassz: Csokik, energiaitalok, szénsavas üdítők és cukrozott gyümölcslevek, chips, péksütemények, ...

2013. ápr. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!