Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem "merek" enni?

Miért nem "merek" enni?

Figyelt kérdés

86-5kilóról lefogytam 63ra (pár hónap alatt.. bár én nem látom a különbséget csak mások)azóta amióta ez elkezdődött szinte mindennap 20x ráállok a mérlegre próbálok hetente legalább 1 kilót fogyni és mindent ami eszek azt megbánom. naponta 1x eszek(ebéd) hétvégén 2x mert akkor folyton mondják hogy egyek (ebéd, reggeli) és ma kérdezte anya hogy nem-e eszek mondtam hogy nem majd később de hozott fel nekem kaját és azt mondta hogy egyem meg (nehogy kidobjam vagy valami) mondtam hogy oké de nem ettem meg (ma még nem ettem) de tudom hogy kéne azért legalább 1x enni de mégsem megy mert megbánom és nem akarok újra elhízni (még legalább 10kilót kéne fogynom)mit csináljak? folyton mondják hogy egyek és hogy ne vigyem túlzásba a "diétát"

ja és már többször is próbáltam magam meghánytatni de nem sikerült (amikor mondjuk kicsivel többet ettem)

ez miért van? L/18

2013. ápr. 15. 16:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
az alkohol tele van kalóriával meg szénhidráttal.
2013. ápr. 16. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!