Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A szobabiciklizessel ugyan...

A szobabiciklizessel ugyan ojan eredmenyeket erek el mintha futnek?

Figyelt kérdés
persze az idotartam nem valtozik...es nem szoktam gyorsan futni sem biciklizni
2009. szept. 23. 20:31
 1/3 anonim válasza:

Igen, sőt talán még jobb is, mert ha kinn futsz az nem tesz jót az izületeknek (főleg boka, térd). Az eredmény attól függ h mit akarsz elérni. Ha simán csak fogyni akarsz, akkor én mindig javaslom a szobakerékpárt, mert sokak "lusták" elmenni edzőterembe, futni ilyesmi, mert dolgoznak stb. Ezt meg akár tv-nézés közbe is csinálhatod.

Tegyük fel h fogyni akarsz: heti 4szer ha csinálod az már hatásos. A lényeg h aerob edzést végezz, tehát nem kell túl megterhelőnek lenned, a pulzusod ne mennjen 120-130 fölé. Egy közepes kényelmes tempó megfelelő, és minimum 40 percig csináld, akkor kezd el égni a zsír. 1 órát javaslok. A kajára pedig figyelj oda: Fehérje okés, Szénhidrátra figyelj, az hízlal igazán!

2009. szept. 23. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Jobb a bicikli!!! Egyértelműen!
2009. szept. 24. 11:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Orulok hogy ezt irtatok:D es nagyon koszonom a segitseget:)
2009. szept. 24. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!