Ha ezeket végzem el minden nap milyen eredmény érhetek el?
Figyelt kérdés
Étkezés:4x egy nap
(ez egy összeállítás, hogy pl. egy bizonyos nap mit eszek)
Reggeli: 2lágytojás+1pirítós
Tízórai: egy joghurt/ vagy kifli
Ebéd: zöldség leves+egy csirke comb
Vacsora: valamikor nem is vagyok éhes és megeszek egy joghurtot, vagy csirke mellet
5 órától később már nem eszek
csoki, sós édességek kizárva!
Mozgás:
fél óra biciklizés ( a szabadban)
+fél óra torna
17/L
176/72
2013. ápr. 14. 21:52
1/4 A kérdező kommentje:
és csakis tiszta vizet, vagy szódát iszom
2013. ápr. 14. 21:53
2/4 anonim válasza:
én hiányolom a salátákat,zöldségeket gyümölcsöket. szerintem az étrended nagyrészét ez tegye ki. A menyiséget birni fogod? Szerintem ehettsz 6-7 kor is este,de szigoruan nagyon alacsony szénhidrát tartalmút. Ne gyümölcsjoghurtot. Ja a szénsavasad hanyagold,felfuj,fullaszt és nem hiába sav-ra végzödik. Teát igyál hejette édesitővel.remélem segitettem.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi :) persze hogy segítettél :) és milyen alacsony szénhidrátú ételre gondoltál?
2013. ápr. 14. 22:22
4/4 anonim válasza:
én mindig salit,vagy napurjoghurtot eszek. Salit azt mindenféle zöldségböl 1 kanál tejföllel füszerrel.nézegesd a szénhidráttáblázatokat(googleba ird be). Ha sokáig vagyok fent (mint most) muszály vagyok beiktatni egy plusz vacsit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!