Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elég husis hasam van, és...

Elég husis hasam van, és nyárra szeretnék minél laposabb, és feszesebb hasat "varázsolni" magamnak. Valami ötletek, hogy esetleg milyen tornával érhető el ez az eredmény?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat várnék.:)

2013. márc. 26. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Minimum 1000 kerdes van itt a gyk-n ahol el van pofazva erre a kerdesre a valasz, de latom nem eleg ugyhogy akkor elpofazom 1001.-szer is.

A zsirt celzottan egetni nem lehet. Nincs olyan hogy te a hasadrol le akarod szedni a zsirt. Nem letezik ilyen. A zsir kozvetlenul a borunk alatt van, es nem tapad sehova, foleg nem az izomzathoz. Ebbol kovetkezik hogy az, hogy te majd felulessel jol eltunteted a hasadrol a zsirt egy hatalmas nagy baromsag. Nem veletlenul hasizom gyakorlat a neve, nem pedig haszsir.

Zsirt egetni aerob edzessel lehet. Az aerob edzes tulajdonsagai hogy 40perc-1 ora kozott tart es a pulzusszamunk alacsonyan van tartva, nagyjabol 130-on. Az aerob edzes egy viszonylag hosszu ideig tarto monoton munka ami nagy oxigenfelvetellel jar, es keves izommunkaval. Mivel az izmok kis terhelesnek vannak kiteve nem urul ki beloluk a szenhidrat, tehat a testnek nincsen mas valasztasa mint hogy a zsirt hasznalja fel energiaforraskent. Igy fog rolad eltunni a zsir, nem csak a hasadrol, mindenhonnan.

Edzoteremben futopad, heti 3szor, 8-10%os emelkedon seta 5.8km/h-s sebesseggel 1 oraig.

2013. márc. 26. 17:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Az elejét írhattad volna azért kulturáltabban is, mindenesetre köszönöm a választ.
2013. márc. 26. 17:25
 3/6 anonim válasza:
100%

Jaaaajjj megint el kellett "pofáznod" neki? Kényszerítettek hogy "pofázd" el vagy megölnek?

Miért nem lehet kultúráltan válaszolni? Aztán még neked áll fejjebb hogy hogy merészel kérdést feltenni a GYIKon.....

Mellesleg ahhoz hogy ne csak lapos hanem feszes is legyen kell hasizom... Vagy szerinted ha valaki teniszezik ugyanolyan izmos mindenhol?

Lehet hogy nincs helyi zsírégetés de izmosítás/feszesítés van, hiába fogyja le valaki a hájt ha nulla izom...

Meg az is milyen jó már hogy nem azt mondjuk az embereknek hogy biciklizzen vagy fusson hanem eszméletlen menő szakszavakat használunk amiket utólag magyarázunk ahelyett hogy olyan választ adnánk ami az átlagembernek is érthető... Szóval kedves kérdező

heti 3 AEROB edzés de mellé heti 2-3 izmosítás is jót tenne.:)

2013. márc. 26. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Majd akkor leszek kulturált ha a kérdező veszi a fáradtságot és körülnéz mielőtt birka módon kiírja a 719. ugyanolyan kérdést. És nyilván nem kényszerített senki hogy válaszoljak te kis igazság katonája, de szeretném hogy tudja amit kell és hatékonyan csinálja amit csinál, csak ez embernek a töke tele van hogy egymás alatt van három ugyanolyan kérdés, és valaki kiírja negyedszer is. A véleményemet a dilettáns, hozzá nem értő válaszodról pedig konkrétan egy jó nagy turhás köpéssel kifejezhetem. Aki olyat leír hogy "nulla izom", annak a válaszát a továbbiakban nem vagyok hajlandó komolyan venni. Az meg, hogy azt feltételezed az átlagemberről hogy egy magyarázatot képtelen felfogni, úgy érzem nem az én érdekeimet sérti. Arról nem is beszélve, hogy ha közlöd az átlagemberrel hogy biciklizzen, meg fusson, ami ugye neki k*rvára érthető, akkor annak pusztán annyi lesz az eredménye hogy fél év múlva visszatér ide és közli hogy: "Már fél éve biciklizem, de még egy gramm zsír nem ment le a hasamról, mi lehet a probléma? Normális válaszokat várnék." Mert mint első válaszomban is magyaráztam (bár tudom nehéz megérteni), az edzés minőségén van a hangsúly, a monotonitáson, a pulzusszámon és az időtartamon, nem pedig azon hogy biciklizik az ember, fut vagy sétál. Ezennel végeztem, a kedves átlagember kérdező pedig ha nem hiszi hogy úgy van ahogy mondom akkor saját egészségének érdekében tisztelettel kérem hogy járjon utána.
2013. márc. 26. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora arrogáns g_ci vagy te barátom!

El tudom képzelni, hogy te hogy nézel ki. Gondolom az életed 80 %-át az edzőteremben töltöd, így számodra minden szakkifejezés és mechanizmus teljesen világos, a maradék 20 %-ot meg a szoláriumban és / vagy a tükör előtt tengeted.

Gratulálok! Senki nem szorított pisztolyt a fejedhez, hogy válaszolj valakinek, aki tök laikus a témában.

Gyökér.

2013. márc. 27. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Nekem csak anyád a barátom kiskuka, de közeli ám!
2013. márc. 27. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!