Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Grillezett camembert mindenfél...

Grillezett camembert mindenféle zöldséggel?

Figyelt kérdés
Ezt olvastam egy oldalon, mint diétás kaja. Vettem is egy light camembert, meggrilleztem, ettem hozzá jégsalit meg paradicsomot, de a kerek sajt több mint fele megmaradt, úgy elteltem...Miért gyanús ez nekem, hogy mégsem volt diétás?
2013. ápr. 12. 14:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán mert sajt? LIghtból sem szabad sokat enni.
2013. ápr. 12. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól, hogy tele vagy, még nem jelenti azt, hogy nem diétás.

Én 200 g túrótól szétdurranok, mégis diétás kaja..

2013. ápr. 12. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:

jóllaktál: egészségedre.

A tejtermékek bizonyos összetevői elég jól odatesznek a hízásnak, ennyire diétás. A borjat hizlalni kell, mi sem reagálunk máshogy rá.

2013. ápr. 12. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Valaki lője már le...
2013. ápr. 12. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Harcosnak zöld kéz, mert igaza van.
2013. ápr. 12. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Ebben azt szeretem, hogy egyébként én közben valami harcművész féleség is vagyok, és az olyan mókás embert aki le akar lőni, attól függetlenül hogy eltalál vagy esetleg még fegyvert se ránt, átráncigálom a pokolba, de szégyen lesz embernek olyan módon eltávozni mint ahogy én segítenék ebben..

Tehát hajrá, kérem még az indulatos megjegyzéseket, biztos a fölényt tükrözik... :D

2013. ápr. 12. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!