Ha a hetet végigzabáltam (holnapra már tényleg leállok! ), mit tegyek, hogy ne hízzak meg?
Hétfő óta megy a sok nasi, alig bírtam visszafogni magam, annyira rámjött a falásroham.
Holnap és a hétvégén(esetleg jövő héten is(?)) tartsak zöldség-gyümölcs napot? Vagy ne egyek semmit se?
(már abbahagytam a fogyókúrát, de nem szeretném ha visszajönne egy kis zsír).
Eddig érdekes, nem volt semmi gondom, mindig vissza bírtam fogni magam, nem is hiányzott az édesség. De a héten mintha egy gombot megnyomtak volna, beindult a daráló :SS
Ha így folytatod, a legjobb úton haladsz, hogy a dupláját hízd vissza, mint amit lefogytál.
A koplalás a lehető legrosszabb, amit most tehetsz. Állj vissza a normál étrendre. Ezért nem jó a "fogyókúra", tartósan hatásos viszont az életmódváltás.
Az edessegek, amint megeszed oket, nagyon hirtelen megnovelik a vercukorszintet, ami kellemes erzest ad a testnek, de ez kb. ugyanolyan hamar el is mulik, a vercukor leesik a melybe, es megint kivanni kezded az edesseget, az evest. Ordogi kort indit minden egyes gyorsan felszivodo szenhidratot tartalmazo, ezert nem tudtad abbahagyni.
Hogy kikerulj a korbol, egyel lassan felszivodo szenhidratot (alacsony glikemias indexu etelek, mint lencse, csicseriborsó, alma, körte, répa, mogyoró, árpa, joghurt, csirkemell, süllő, zeller, mozzarella, tej). Kevesbe lesz jo elmeny, de tovabb tart es nem fog rad jonni meg egy falas roham.
Ja, es ne holnap allj le, hanem most azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!