Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gastroyal zsírégető egész...

Gastroyal zsírégető egész napos étrend vagy norbi update 1 egész napos étrend?

Figyelt kérdés
Kérem, hogy csak normális válaszolók írjanak. Lehetőleg olyanok, akik alkalmazzák egyiket vagy másikat és tudnak érdemi információval szolgálni. Én 3 hete csinálom a Gastroyal egész napos étrendjét, eddig 5,5 kilót fogytam. Hétvégén ráadásul nem is ezt eszem, persze akkor sem tömök magamba cukros, lisztes ételeket :) Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ezerrel mozgok is, mert nem. Még nem volt kedvem, pedig tudom, hogy muszáj lesz. De hálistennek jön a jóidő, holnap már megyek bicajozni. Viszont olyan kérdésem lenne, hogy a norbi egész naposa is ilyen hatásos? A gastroyal elég drága lett, és mennyiségre ugyanannyi ahogy nézegettem, csak a norbi egész napos majdnem 700 Ft-al olcsóbb. Félek a váltástól, mert nekem ez bejött, ízre, mindenre. Viszont lassan horribilis összegeket kérnek el. Ja és esetleg, aki Norbi egész naposat rendel eszik mást is mellette, gyümölcsöt vagy valamit? Vagy szigorúan a kiszállított 4 doboz ételre korlátozódik a napi fogyasztása? Köszi előre is, nagyon fontos lenne :)
2013. ápr. 11. 20:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Még annyit hozzáfűznék, hogy a gyümölcsökkel okosan, mert a benne lévő gyümölcscukor (fruktóz) célzottan a máj glikogénraktárait tölti fel és ha az megtelik (kb 50g cukor) akkor trigliceridek formájában zsírként rakódik le.
2013. ápr. 11. 21:13
 12/16 anonim válasza:
60%

Az ilyen Norbi-s félék meg mit tudom én milyen fogyokurárol csak anyit mondanék "hogy" a barátom jó pár hónapja valamilyen francia dietaorvós kiadott könyve szerint táplálkozik(lehet hasonlo Norbi is :) )le is fagyott jó pát kilot,deeeee ha nem vigyázz mit hogyan eszik,tehát a táplákózására,ugyanugy vissza szedi a kilokat.Hmmm

Én is küzdök tulsuly folosleggel,viszont én nem követem semelyék diéta guró tanácsait,táplákozási modszereit,eszek kenyeret,húst meg mindent.Ha fogyni szeretnék,egyszerüen kevesebbet eszek,oda figyelek ne zabáljom tul magam,főleg délutan-este,és igen müködik,nem kell sem Norbi sem az a francia Pierre DUCAN diétája amire a bárátom telyesen oda van.Összevissza eszek mindent,arra nem figyelek mit,mértékkel mindent,nekem bevált

2013. ápr. 11. 23:59
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

Én sose voltam egyetlen olyan étrend híve sem, amit valami naaaaagy nagy hírű dietetikussal akarnak eladni. Úgy kajálok, hogy a célomhoz (izomtömegnövelés vagy szálkásítás esetleg szinten tartás) megfelelő mennyiségű nutrienseket beviszem (fehérje, szénhidrát, zsírok) a megfelelő, minőségi forrásokból.

Ennyi a dolog lényege. Csak vannak emberek, akik csinálnak egy "márkát" az egész köré, így az egyszeri hozzá nem értő és/vagy lusta ember sokkal könnyebben magáévá tudja tenni.

2013. ápr. 12. 00:21
 14/16 poiu ***** válasza:
3 hét alatt 5,5 kg fogyás egy kicsit sok, hacsak nem vagy nagyon túlsúlyos. Szerintem azért jött be neked a Gastroyal, és bejöhet a Norbi is, vagy a paleo, vagy bármi, mert ezek mellett nem eszed a sok édességet, amitől elhíztál. Ez nagyon jó, tarts ki.
2013. ápr. 16. 22:07
 15/16 anonim ***** válasza:
A diéta elején előfordul ennyi fogyás, távozik némi víz meg glikogén. Azt ne feledjük, hogy egy átlag 70-80 kilós felnőtt szervezete 2-2,5kg glikogént tárol.
2013. ápr. 16. 23:15
 16/16 poiu ***** válasza:
Víz mehet, de a glikogénhez ragaszkodom... :-)
2013. ápr. 17. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!