Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zsírégető étrend?

Zsírégető étrend?

Figyelt kérdés
Már a sport része megvan a fogyókúrás ötletemnek (napi 35perc torna+heti 3-4x 10km futás) de az étkezés résszel nem boldogulok! Nem tudom számolgatni, hogy mibe mennyi zsír, fehérje vagy szénhidrát van. Csak azt tudom, ami a csomagolásokon van feltüntetve. (pl.: abonett :D) Az lenne a kérésem, hogy légyszi írjátok meg, hogy pontosan mit egyek reggelire, uzsira és vacsira! Nagyon szeretnék két ruhaméretet fogyni, szóval a centik a fontosak, a kilók annyira nem lényegesek, bár azok is csökkenhetnek! :) Köszönöm előre is a válaszokat! :)
2012. aug. 5. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:

szálkásító diéta:

fehérje: napi szükséglet:2.5*testsúly kg

szénhidrát:1.5-2.5* testsúly kg

kerüld a zsíros cukros kajákat és a gyümölcsöt is!

nagyrészt ebből álljon:

fehérje:sovány húsok pl: csirkemell, marhahús, tojás, estére túró

szénhidrát:rizs, pufirizs, zab, teljes kiőrlésű kenyér

aerob edzés:

futás,biciklizés

egy héten 3-4* 40-50 percet

edzések előtt mehetne 1-2 gramm L-karnitin

[link]

kalóriatáblázat

2012. aug. 5. 21:31
 2/3 anonim válasza:
Olyan, hogy zsírégető étrend konkrétan nem létezik. Kerüld a szénhidrát gazdag ételeket (pl: tészták, kenyérfélék),és a zsíros, cukros ételeket, üdítőket (rostost is) próbáld helyettesíteni zöldségekkel, gyümölcsökkel, zsírszegény tej termékekkel, fogyassz sovány húsokat (pl csirkét,marhát,sovány sertéshúst) napi 5x étkezz legalább. ajánlom reggelire a műzlit tejjel, tízóraira valami gyümölcsöt, ebédre amit tudsz, uzsira joghurt v gyümölcs, estére gépsonka vagy virsli salátával (én szeretem pl a sovány túróra ráturmixolni egy kis gyümölcsöt ). a futást ha tudod reggel étkezés előtt old meg és fogyassz zöld teát reggel kávé helyett. fogyassz sok folyadékot, lehetőleg vizet. És ne törekedj hirtelen fogyásra!
2012. aug. 5. 21:51
 3/3 Szoondiii ***** válasza:

Én pl. nem kerülném annyira a zsíros húsokat, viszont nem ennék tejféléket.

Miért?

Mert ha nem eszel kenyérfélét és úgy egyáltalán szénhidrátot nemigen viszel be (mert minek), akkor a fehérje és a zsír marad az energiaforrásod. Abból fog a tested glükózt előállítani, a fölösleg úgy sem hasznosul zsírból..

Tej - a növekedési faktorok fantasztikusan segítenek zsírosodni. függetlenül a zsírtartalmára, a tej erősen megemeli az inzulinszintet, gondolom azt tudjuk hogy ez a gyarapodáshoz, raktározáshoz köthető. a túró is.. és nem a benne lévő zsír a gond.

2012. aug. 6. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!