Szerintetek is baj 21évesen 59kg. nak lenni?
Figyelt kérdés
Két kislányom van 4és2éves.az első után simán sikerült lefogynom de amásodik után nemtudok azt mongyák hogy nemis vagyok kővér de én szerintem a hasam és ojan mint egy két hónapos terhesé.érezni a zsir lerakódást benne a férjem szerint igy is szexi vagyok de én undoritónak érzem magam szerintetek mit csináljak?2013. ápr. 11. 13:06
1/4 anonim válasza:
Szerintem sokan szeretnének két gyerek után 59 kg nak lenni. Szerintem nem kell fogynod, elég ha tornázol és kicsit formálod magad.
2/4 anonim válasza:
Ja és az undorító szót töröld ki az agyadból, mert biztos nem vagy az 59 kilóval.
3/4 anonim válasza:
Inkább az a gáz, hogy 21 évesen van már egy 4 éves gyereked...Látszik a helyesírásodból, hogy max az általánost végezhetted el. "azt mongyák, nemis vagyok kővér,ojan". 17 évesen neked még tanulnod kellett volna, nem gyereket szülni.
4/4 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy hány éves vagy, hanem, hogy hány cm?
Mer 160 felett már nem sok az 59 kg, de alatta sok.
Akkor már arról ne is beszéljek, hogy az izom nehezebb mint a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!