Hogy tudott megint sovány lenni?
Biztos mindenki ismeri a Bridget Jones naplóját.. :)) és a film miatt híznia kellett pedig nagyon sovány volt... Azt akarom kérdezni h hogy tudott a combjából és a karjából fogyni... vagy egyáltalán hogy csinálta?!!
Kép Előtte, Utána...
Nem szeretnék ennyire "csontos" lenni... de egy pici mehetne le a rólam! :$
Combból, karból, innen, onnan fogyni-->ilyen nincs, tanuljátok meg végre. Ahogy csodaszerek sincsenek, meg csodamódszerek sem. Már évszázadok óta rájöttek az emberek, évtizedek óta már tudatosan is terjesztik, hogy fogyni diétával és valamilyen aerob edzésformával lehet.
Egyébként pedig: a sztároknak ez nagyon könnyű. A szerep kedvéért alakot változtatni, mivel egész csapat dietetikus, sportorvos stb. stb figyelheti minden napjukat, ha egy fontos szerephez akarnak külsőt újítani. Nem mellesleg megvan rá minden pénzük és idejük, így határtalanul ki tudják alakítani a lehető legjobb étrendet és minden idejüket erre tudják összpontosítani.
Annak idején a film előtt szó szerint tömték rengeteg gyors kajával, hogy hízzon fel. Mivel nem egy lassú és tartós folyamat volt, ugyanilyen gyorsan le is tudta dobni a bevitt kalória csökkentésével.
Mi itt általában nem 1-2 hónap alatt kaptuk fel a túlsúlyt.
Még egy tévhit, az izom nem alakul át zsírrá, vice-versa sem történik semmi ilyesmi. Mindegyik külön épül fel. A tornagyakorlatokkal izmosíthatod magad, ezzel formásabb leszel, a zsírt pedig az előbb említett módon adhatod le, de a torna nem feltétlenül jó erre, inkább a bicikli, úszás, futás, kettlebell stb.
Ez utóbbit nagyon ajánlom, kicsi a helyigénye, és vannak mind izmosító mind zsírégető gyakorlatok vele, persze a megfelelő súlyban kell megvásárolni.
köszi a válaszokat! És tudom h nem lehet csak egy helyből fogyni! Tornázok, futok, edzem magam... "mindenhol" és próbálok leadni... 175 cm körül vagyok és 65 kg...
De az idegesít, mint már írtam hogy a karom még olyan és gondoltam hátha van vkinek egy jó edzésformája, tornagyakorlata, hogy az is formásabb legyen....( az úszást azt nem szeretem mert régen jártam .. és nem tetszik h a vállam olyan... "izmos" lesz és nagy... :$) kb olyan a karom mint az első linkes képen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!