Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudott megint sovány lenni?

Hogy tudott megint sovány lenni?

Figyelt kérdés

Biztos mindenki ismeri a Bridget Jones naplóját.. :)) és a film miatt híznia kellett pedig nagyon sovány volt... Azt akarom kérdezni h hogy tudott a combjából és a karjából fogyni... vagy egyáltalán hogy csinálta?!!

Kép Előtte, Utána...

[link]

Nem szeretnék ennyire "csontos" lenni... de egy pici mehetne le a rólam! :$

2013. márc. 6. 18:23
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
[link] vagy itt van ez is...
2013. márc. 6. 18:24
 2/12 anonim ***** válasza:
mivel az összes csontja kiáll, izom egy deka nincs rajta látszólag, gondolom koplalt keményen
2013. márc. 6. 18:39
 3/12 A kérdező kommentje:
ha rendszeresen tornászom... és "erősítem magam " gyakorlatokkal akkor nem fog a karomról a zsír átalakulni izommá? azaz csak izom lesz... és ugyan akkora marad?! Mert az nagyon zavar, ha felveszek egy pántos pólót és a karom pedig duciiiiiiii
2013. márc. 6. 18:45
 4/12 anonim ***** válasza:

Combból, karból, innen, onnan fogyni-->ilyen nincs, tanuljátok meg végre. Ahogy csodaszerek sincsenek, meg csodamódszerek sem. Már évszázadok óta rájöttek az emberek, évtizedek óta már tudatosan is terjesztik, hogy fogyni diétával és valamilyen aerob edzésformával lehet.

Egyébként pedig: a sztároknak ez nagyon könnyű. A szerep kedvéért alakot változtatni, mivel egész csapat dietetikus, sportorvos stb. stb figyelheti minden napjukat, ha egy fontos szerephez akarnak külsőt újítani. Nem mellesleg megvan rá minden pénzük és idejük, így határtalanul ki tudják alakítani a lehető legjobb étrendet és minden idejüket erre tudják összpontosítani.

2013. márc. 6. 18:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Annak idején a film előtt szó szerint tömték rengeteg gyors kajával, hogy hízzon fel. Mivel nem egy lassú és tartós folyamat volt, ugyanilyen gyorsan le is tudta dobni a bevitt kalória csökkentésével.

Mi itt általában nem 1-2 hónap alatt kaptuk fel a túlsúlyt.

2013. márc. 6. 18:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Még egy tévhit, az izom nem alakul át zsírrá, vice-versa sem történik semmi ilyesmi. Mindegyik külön épül fel. A tornagyakorlatokkal izmosíthatod magad, ezzel formásabb leszel, a zsírt pedig az előbb említett módon adhatod le, de a torna nem feltétlenül jó erre, inkább a bicikli, úszás, futás, kettlebell stb.

Ez utóbbit nagyon ajánlom, kicsi a helyigénye, és vannak mind izmosító mind zsírégető gyakorlatok vele, persze a megfelelő súlyban kell megvásárolni.

2013. márc. 6. 18:49
 7/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! És tudom h nem lehet csak egy helyből fogyni! Tornázok, futok, edzem magam... "mindenhol" és próbálok leadni... 175 cm körül vagyok és 65 kg...

De az idegesít, mint már írtam hogy a karom még olyan és gondoltam hátha van vkinek egy jó edzésformája, tornagyakorlata, hogy az is formásabb legyen....( az úszást azt nem szeretem mert régen jártam .. és nem tetszik h a vállam olyan... "izmos" lesz és nagy... :$) kb olyan a karom mint az első linkes képen...

2013. márc. 6. 19:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Még egy + kérdés, ha tornászom... (aerob.. meg ilyenek) de itthon és ilyen kis 1, 2 kg súlyzólkat emelgetek, könyebben formálódik vagy... ? [link]
2013. márc. 6. 19:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Jók a kis súlyzók az izom formálására, ha érzed őket. Attól, hogy 50-et meg tudsz csinálni velük, nem lesz formásabb. 10-20 ismétlésszámtól már ki kéne fáradnod. Nőként jó volna számodra sok, saját testsúllyal végzett gyakorlat is. Valamivel tudd le az összes izomcsoportodat, 2-4 edzés alatt. A karodat azon a részen a tricepsz edzésével tudod izmosítani valamint a válléval is. De ha alapvetően nem teszik magadon az, hogy izmos vagy, akkor fektesd a több hangsúlyt a zsírégetésre, ahogy azt már elmondtam, bár sokkal könnyebb úgy leadni a zsírt, ha rendelkezel decensebb izomtömeggel és ha engem kérdezel jobban is néz ki, mint a csontra lekoplaltatott nők.
2013. márc. 6. 20:10
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :))
2013. márc. 6. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!