Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akinek nagyon nincs pénze,...

Akinek nagyon nincs pénze, hogy tudott lefogyni?

Figyelt kérdés

Lehetetlen helyzetbe kerültem, semmi pénzem nincs és a közeljövőben nem is várható. Azt eszem, amit a párom megvesz. De ő ilyeneket hajlandó, hogy rakott krumpli, bolognai spagetti és hasonlók. Ezekből ehetek, de külön nekem nem vesz kaját, mert úgy érzi, az már eltartás lenne.

Egy szobánk van csak, ott nem tornázhatok, mert zavarja. Ősszel kijártam futni, ami egész jó volt (eltekintve attól, hogy fájt a lábam tőle, nyilván az ócska cipő miatt), de most nem tudok, mert rögtön begyullad a torkom. Ha lehetőségem van rá, igyekszem tornázni, illetve sokat sétálok (nem csak emiatt, hanem mert bérletet se tudok venni), de ez édeskevés.

Ilyen helyzetben hogy lehet lefogyni? :(

2013. jan. 8. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Nem válasz a kérdésre,de miért vagy ilyen pasival?

Egyébként meg egyél kevesebbet belőle.

És ha nem tornázhatzs,az ágytornát is szüntesd be,nézd meg mit reagál..

2013. jan. 8. 10:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Az már elég nagy baj, ha a párod szabja meg, mit egyél. Nyilván ha együtt éltek, akkor jobb esetben vagytok olyan viszonyban, hogy meg tudd vele beszélni, neked a spagetti helyett inkább almát vegyen vagy joghurtot. Ha jelentősen csökkented a szénhidrát bevitelt és akár minden másnap mozogsz 40-50 percet, akkor már jó vagy.

Nem hinném, hogy a párod azt akarná, hogy ne érezd jól magad a bőrödben, vagy kövér legyél. Ha igen, akkor sürgősen lépjél le.

2013. jan. 8. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Én úgy fogytam le, hogy minden eddig fogyasztott ételnek megettem a felét. :) Nekem anyukám párja költözött hozzánk, és ő mindig mirelit krumplit akart panírozott hússal, és ehhez hasonlókat, szóval én sem voltam könnyű helyzetben...

Tehát mindent ettem, de csak fele adagot. Este 6 után meg már nem ettem, csak gyümit vagy nyers zöldséget.

Futás helyett pedig menj gyors gyaloglásra, és tekerj egy sálat a nyakad és a szád köré! Egy óra erőltetett menet, húzod a hasad, mozgatod a karod, bár nem olyan népszerű, de nagyon hatásos!

Én így dobtam le 12 kilót 63-ra, és 3 éve tartom is minden kínzás nélkül a súlyom.

Sok sikert! :))

2013. jan. 8. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Cseréld le a hapsit, ez nagyon gáz, mi az, hogy nem tornázhatsz és nem segít ki kaja terén? Alap dolog, hogy a párok oda-vissza segítik a másikat...

Na mindegy.

Egyél kevesebbet, ha bolognai van csak a szószt edd akkor, pl. vagy csak nagyon kevés tésztával...

Á, bocsi, de ez most elég rossz volt olvasni...

nekem sincs pénzem, pályakezdőként rohadt nehéz munkát találni, de párom ahol tud segít.

Egy szobában vagyunk mi is, még szülőknél lakunk, de nem zavarja, hogy ott ugrálok körülötte, el van közben, olvas, gépezik.

2013. jan. 8. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyilván nem az olcsó cipőtől futott a lábad, hanem mert talán az emberi test, főleg a női szervezet nem hosszú futkározásra van kitalálva..

A másik tévhit, hogy az egészséges táplálkozás drága. Pedig nem: káposzta (zöldség) kilóját 100 forintért meg lehet venni, hús (belsőség) pedig már 400 forintért kapható /kiló.

Tehát ha valaki nem krumplin és tésztán akarja hizlalni magát és építeni az érelmeszesedését, akkor tud venni zöldséget és valamennyi húst, belsőséget.

Persze ahogy írták, lehet le kéne cserélni a fickót, ha már most így álltok.. lehet 50 éves korára infarktust kapna, de várnál addig?

2013. jan. 8. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Zavarja, hogy tornázol? És nem képes havonta pár száz forintot költeni némi gyümölcsre meg zöldségre? Normális ez? Ilyen emberrel minek élsz együtt? A párod, neki van csak keresete, és épp csak MEGENGEDI, hogy egyél a sz*r kajáiból, mert nem akar eltartani? Miért éltek együtt? Inkább keress munkát, vagy valami, ha nem hajlandó eltartani, és főleg, ha nem SZERET, akkor kénytelen leszel...
2013. jan. 10. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!