Van itt olyan, aki otthon (kondi nélkül) tudott lefogyni? Ha igen, hogyan?
a kondizástól nem egyszerű lefogyni (mivel inkább a glikogénraktárakat használja el, nem a zsírt), ha csak azt csinálod, érdemesebb inkább futni v kerékpározni közepes intenzitással, és az már elég jó zsírégető hatású.
a kajálást is meg kell vonni részben, mégpedig vmely oldalon kiszámítod a napi szükséges kalóriaszükségletedet, és annak a 80%-át viszed be naponta, de semmivel sem kevesebbet!
Én sport nélkül, norbival fogytam le, magamnak főztem és édesítő helyett kevés cukrot használtam.
Így tovább tart, de lehet fogyni.
5 hónap, 7 kg
Én is norbival fogytam. Nem jártam el edzeni, DE otthon tornáztam rubint réka vagy cindy crawford dvd-re. Ezek is szépen formálnak.
A nagyrésze úgyis az étkezésen múlik, de a torna is fontos kiegészítésnek.
Uhaa, ez számomra jó hír, mert nyáriszünet alatt minden nap jártam kondizni másfél-két órát és így két és fél hónap alatt fogytam majdhogynem 15 kilót. =) De suliidőbe nincs időm kondiba járni.
Én is arra lennék kíváncsi, első válaszoló, hogy miket, mikor és mennyit ettél? =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!