Hogy tudnék lefogyni, vészes ez a súly?
181 cm vagyok kb. és 83 kg.
14 éves lettem decemberben.Fiú
kicsit aggaszt hogy van hasam,lábakban erős vagyok mert régen fociztam,és csak a hasamon van zsír,arcom kicsit pufibb az is aggaszt egy kicsit,főleg akkor látszik az arc ha hátra hajtom a fejem akkor már tokám is van,vagy ha lefelé..
Bejáró vagyok az iskolába oda-vissza (reggel-délután) összvisz 80 perc,tehát 40-40 perc..
2:15 kor érek haza általában és nincs sok időm sportra mert nagyon sokat kell tanulnom,és nem szeretnék a jegyeken rontani..
Tippek?Azt még megemlítem hogy elég ritkán járok wc-re kb. jobbik esetben párszor fordul elő 1 hónapban hogy 3-4 nap egymás után,aztán 3-4-5 napig semmi,most is ez van..
És ez is lehet az okozója?
Reggel pékségből eszek,tíz óraikor is (2-2 sajtos rúd)
otthon ebédelek,általában csirke mellt,nagyon sok húst szoktam meg ilyeneket (válogatós vagyok),zöldséget gyümölcsöt nem nagyon eszek nem is szeretem,és este 2 db szendvics.
Vagy sok 14 évesen 181 cm-re 83 kg? D=
Kb 3 kilot kene fogynod.
Ppekseg helyett otthon csinalj magadnak szendvicset es 8 kilo is lemehet kb 2 honap alatt. Gyors fogyashoz viszont sok feltetel van, olvasgass az oldlon
1. Vagyok
1,5 ora az út a suliig igy napi 3 órát utazom. Az ország legkeményebb sulijában tanulok. Napi 8/7 tanórám van így leghamarabb 4re érek haza. Heti 4x 2 órát szertornázom és csak 2db 4esem van a többi 5. ne mondd hogy nincs időd. Ez csak kifogás
Ha 14 évesen 181 cm vagy, akkor még nőni fogsz! Lehet, hogy ezt a kis zsírt a szervezeted a növésre tartalékolja.
1) én nem aggódnék
2) én baromira aggódnék, ha egy 14 éves férfi nem sportol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!