Szeretnék a mai nap menni edzőterembe, mennyi idő után kezd el látszani az eredmény? és, mennyi idő alatt kezd csökkenni a súly? Már diétázom egy jó ideje.
És a diétával fogytál?
Mit szeretnél csinálni az edzőteremben?
Attól függ,hoyg mit csinálsz, hogyan, mit eszel, mikor.
Én pl:. anno nagyon odafigyeltem minden kicsi apróságra 2 hónap alatt 12kg ment le. Az elég feltünő volt.
117kg-ról fogytam tegnapi mérés szerint 88kg-ra. bicajoztam, kocogtam ez idő alatt,de a combom az valami katasztrófa. És azért gondoltam ha edző terembe járnék( nem táblás csokival) akkor elvileg még javítható rajtam a amit akarok.ugye?
Kalóriaszámolós diétát követtem.
Például a jól összeállított kalóriaszámlálós diéta (szálkásító étrend) már értelmes, nem csoda a fogyás (gratuláció!).
Ilyen módon már megállt a fogyás?
Át lehet térni kalóriakontroll helyett a minőségi táplálék kontrollra (ne keresd az interneten, én hívom csak így). Minőségi élelmiszereket egyél (zöldségeket, húsokat) és ez optimalizálni fogja a szervezeted működését.
Edzeni pedig ott eddz ahol akarsz! Edzőteremben is, otthon is, jó lesz az ha komolyan csinálod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!