Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok lefogyni? (nagy...

Hogyan tudok lefogyni? (nagy súly)

Figyelt kérdés
Üdv.126kg vagyok 18éves és 184cm magas.Kb 90kiló cél. Kézi súlyzóm van és fekpadom is Kb 70kiló súllyal. Sajnos edzést/konditermet nem tudok fizetni, de nagyon elszánt vagyok otthon szeretnék fogyni teljes körű segítség kéne(edzés,étkezés).
2012. márc. 28. 21:38
 1/1 anonim válasza:
Én is nem rég kezdtem el fogyókúrázni, bár jóval kevesebb kg voltam eredetileg is mint te, DE! Én is itthon fogyóztam csak, semmi kondi meg flancos helyek. Én napi 2*-3* ettem, csak rozskenyeret!!! (a többi hizlal). Napi 1,5-2 óra szobabiciklizés. (ezt én általában fél órákra bontottam le, hogy ne egyben kelljen ennyit letekernem). Most pedig elkezdtem felülést és fekvőtámaszt csinálni! Napi 200 felülés szerintem kezdetnek tökéletes. Persze ne erőltesd meg magad, én 20-assával csináltam őket. Ha ezeket meg fogadod akkor szerintem elég komoly feleslegtől tudsz megszabadulni akár 2,5-3hét alatt is! Az első hónap után majd ajánlanám neked a fekpadot is! Én 4 hét alatt 8kgtól szabadultam meg (bár 88kgval kezdtem úgy, hogy nekem lassabban mentek a kilók, de most vagyok 80). Eleinte mikor a szervezeted elkezdi párologtatni a vizet és egyéb anyagokat, akkor nagyon gyorsan fogod ledobni a KG-okat! Csak ne ess abba a hibába amibe én is 1*-2*, hogy mikor látod mondjuk 2 hét utána, hogy fogysz rendesen akkor kicsit visszább veszel a tempóból! (mert akkor a sok munka amit belefektetsz hamar kárba vész). Én ezt ajánlom neked. Remélem tudtam segíteni
2012. márc. 28. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!