Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor mit csinálok...

Most akkor mit csinálok rosszul? Mert 2-3napja 74 voltam most megint 75.

Figyelt kérdés
75kiló vagyok.1 hónap alatt lement 10kiló (de ugye az elején mindig gyorsabb. ) de már semmi. Szoktam tornázni hetente 2x-3x meg biciklizek félórát. Meg stb. enni már nem is nagyon merek. Kb naponta 1x eszek mikor hazaérek (2-3fele)

2013. jan. 28. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Hogy a mérleg 1 kilóval többet mutat nem jelent semmit. Ennél egy napi étkezés - vízfogyasztás következtében is több súlyváltozás történik 1 nap alatt.

Az, hogy megállt a fogyásod viszont mutathatja, hogy még mindig keményítőt eszel, glutént, tejet .. bármelyik okozhatja.

2013. jan. 28. 17:46
 2/2 anonim ***** válasza:
heti 2-3 alkalom epp hogy tobb mint a semmi.es ne szobabiciglizz hanem menj el futni!es naponta 1szeri etkezesnel rosszabbat elsem tudok kepzelni.menjel futni es akkor ehetsz lelkiismeret furdalas nelkul. amugy meg felora szobabicigli meg arra se jo hogy megizzadj.te sem akarsz igazan lefogyni ez csak ilyen latszad megoldas
2013. jan. 28. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!