Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor nem zsírból fogytam...

Most akkor nem zsírból fogytam? Jól gondolom így?

Figyelt kérdés

A kalóriabázis.hu-n számolom a kalóriákat megvan,hogy hány kalóriát ehetek a célom elérése érdekében.

Már fogytam 1,5 kilót a mérleg szerint,de viszont 9000 kalória elégetése 1 kiló zsír. Összeadtam,és nekem csak -6000 valamennyi, mégis 1,5 kiló lement.

Akkor ez a 1,5 kiló víz ,egyéb dolgok értem én.

Ezek szerint akkor örüljek a fogyásomnak,ha összeadva 9000 kalória környékén járok mínuszba? És ennek lesz majd alaki látszata,hogy fogyok végre a hasamból,kezemből,derekamból?

2013. ápr. 9. 23:31
 1/3 A kérdező kommentje:
Mert akkor eszerint nem csak + 5 kiló van rajtam összesen, hanem több....
2013. ápr. 9. 23:32
 2/3 anonim ***** válasza:

- kalória szükségletedet pontosan megállapítani lehetlen.

-100%ban zsírból fogyni szintén lehetetlen.

-azt hogy miből fogysz elsősorban a táplálék minősége határozza meg

-a súlyunk simán ingadozik -+1 kilót napközben

- az első pár hétben a megváltozott étrend miatt is változik sok minden ami a súlyra hatással van, így nem kapsz reális képet hogy menyi ment le zsírból

A kalória deficit alapelve tökéletesen igaz csak önmagában nem elég arra hogy a testet zsírvesztésre állítsa be. Hogy milyen lesz a látszata az elsősorban attól függ hogy mit eszel. Sajnos kalória alapján nem lehet ezt pontosan visszaellenőrizni.

2013. ápr. 10. 00:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Pedig jó lenne minél hamarabb 5 kiló zsírtól megszabadulni.. Olyan vagyok,mint egy hordó.
2013. ápr. 10. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!