Most akkor nem zsírból fogytam? Jól gondolom így?
A kalóriabázis.hu-n számolom a kalóriákat megvan,hogy hány kalóriát ehetek a célom elérése érdekében.
Már fogytam 1,5 kilót a mérleg szerint,de viszont 9000 kalória elégetése 1 kiló zsír. Összeadtam,és nekem csak -6000 valamennyi, mégis 1,5 kiló lement.
Akkor ez a 1,5 kiló víz ,egyéb dolgok értem én.
Ezek szerint akkor örüljek a fogyásomnak,ha összeadva 9000 kalória környékén járok mínuszba? És ennek lesz majd alaki látszata,hogy fogyok végre a hasamból,kezemből,derekamból?
- kalória szükségletedet pontosan megállapítani lehetlen.
-100%ban zsírból fogyni szintén lehetetlen.
-azt hogy miből fogysz elsősorban a táplálék minősége határozza meg
-a súlyunk simán ingadozik -+1 kilót napközben
- az első pár hétben a megváltozott étrend miatt is változik sok minden ami a súlyra hatással van, így nem kapsz reális képet hogy menyi ment le zsírból
A kalória deficit alapelve tökéletesen igaz csak önmagában nem elég arra hogy a testet zsírvesztésre állítsa be. Hogy milyen lesz a látszata az elsősorban attól függ hogy mit eszel. Sajnos kalória alapján nem lehet ezt pontosan visszaellenőrizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!