Júniusra le tudok fogyni 5-kg-t?
Figyelt kérdés
ha napi 15 percet ellipszistrénerezek és 5-10 percet erősítek?2013. ápr. 8. 13:23
1/4 anonim válasza:
Kevés. Zsírégető pulzust legalább fél órán át, fenn kell tartanod. Inkább csinálja heti 4x40 percet, napi 15 percekkel bohóckodj.
2/4 A kérdező kommentje:
oké,köszi.és kajára oda kell figyelni?
2013. ápr. 8. 14:02
3/4 anonim válasza:
Igazság szerint a kajára kell leginkább..nem tudom hány kg vagy,de én 70 kg-ról fogytam le 62-re úgy,hogy nem mentem 1500 kcal felé!Elliptikus tréner .. nagyon jó dolog,de heti 3-4-szer kéne használnod legalább 45 percet,ha eredményt akarsz vele elérni!
4/4 A kérdező kommentje:
53 kg vagyok,de alacsony vagyok :( 5 kg-t szeretnék fogyni.15 perc ellipszistrénert csinálok mostanába
2013. ápr. 8. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!