Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hizzak minél rövidebb...

Hogyan hizzak minél rövidebb idő alatt 10 kilót?

Figyelt kérdés
Mindezt szeretném izomban, gyúrás mellett elérni. Ha tudtok ehhez napirendet, és étkezési rendet tanácsolni akkor légyszi segitsetek. Köszike F/20
2009. szept. 20. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szedj Béres cseppet és az étvágyad garantált :)
2009. szept. 20. 22:03
 2/11 anonim ***** válasza:

És egyél lédús gyümölcsöket-zöldségeket, az is segít (alma, szőlő, narancs, uborka, paprika, paradicsom, retek).

Esetleg főzhetsz magadnak :-)

2009. szept. 20. 22:09
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Először is: Tanulj meg helyesen edzeni, az edzőgépek használatát, illetve a súlyok fogását.!

Szükséges dolgok: Csuklószorító (ez mindenképpen kell, ha nem akarod hogy a csuklód teljesen elkopjon)! , ha fontos a derekad, és a csípőd egészsége, nem árt egy jó derékövet venni.

Akkor a táplálkozásról:

Testsúlykilogrammonkét 2g/fehérje naponta! Ez rendkívül fontos ha maradandó izmokat akarsz felépíteni! Ennek a fele, tehát csakis kizárólag a fele lehet mesterséges porból bevitt fehérje! Tehát, ami sok fehérjét tartalmaz: Csirkemell, pulykamell, fehér halak, fehér húsok, tej, tojás stb. de erről ezernyi írást találsz az interneten.

A szénhidrátbevitelhez pedig egyél kenyeret, vagy a csirkemellhez pl. krumplit stb. erre nem kell szerintem annyira figyelni, bár mindenki mást mond... Érdemes aminósavakat is szedni, ami lehet kapszulás, vagy folyadék formájában (pl. Scitec Amino Liquid). Glutamin is szükséges a folyamatos aminosav szint fenntartásához. Amit ne szedj:

Hot Blood (katabolikus hatást tapasztaltam)

Creatine/Kreatin: Elkezded szedni, gyönyörű izmaid lesznek, de, sajnos, tönkrevégja a vesét, és ha abbahagyod akkor pedig egyszerűen leeresztesz mint egy lufi.

Akkor kell egy kezdő edzésterv:

Hétfő: Mell-Bicepsz-Alkar

Szerda: Hát-Tricepsz

Péntek: Váll-Comb-Vádli.

Az egyes testrészek edzéséről részletes tájékoztatást a www.body.builder.hu-ról tudsz szerezni.

Sok sikert!

2009. szept. 20. 22:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Amit majdnem elfelejtettem: Vitaminok: Vitaminok nékül el se kezd edzeni! Szedj feltétlen C-vitamint minimum 1000mg-ot naponta, ha dohányzol 1500-at. Vegyél alap multivitamint Supradint, ez a legjobb szerintem. Amit ne hagyj ki: Béta-karotin. Ettől nem fog a fehérje kicsapódni a bőrödre, és nem leszel pattanásos. Edzés után közvetlen dupla protein shake, mert akkor épül be a legjobban!
2009. szept. 20. 22:12
 5/11 anonim ***** válasza:
A C vitamint azért ne vidd túlzásba, mert ha túl sokat szedsz, a vesédet tönkreteszi, én javaslom a növényi alapú C vitamint, gyógyszertárban keress olyant, aminek csipkebogyó az alapja, nagyon jó. Én ilyent szedek, igaz, én nem edzek, de elég belőle 1 héten 1 szem, neked mondjuk 1 héten 2 (persze nem egyszerre, hanem egyenletesen elosztva).
2009. szept. 20. 22:25
 6/11 anonim ***** válasza:

"Hot Blood (katabolikus hatást tapasztaltam)

Creatine/Kreatin: Elkezded szedni, gyönyörű izmaid lesznek, de, sajnos, tönkrevégja a vesét, és ha abbahagyod akkor pedig egyszerűen leeresztesz mint egy lufi."

BAzki. Nálam műküdik a Hot Blood, biztos én vagyok hibrid. Az meg hogy a kreatin tönkreteszi a veséd, ezt légyszives NÉVVEL írd meg a gyártónak had perejenek sz*rrá téged ha már ekkora baromságokat beszélsz.

Meg hogy szénhidrátforrásnak kenyér. Agyam eldobom :D

2009. szept. 20. 23:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Járj minden nap Mekibe, 3 hét 15 kiló
2009. szept. 21. 02:31
 8/11 anonim ***** válasza:
02:31 - És tönkrevágja az egészségét is, mi? Egyébként ez nem igaz, én se híztam a mekis kajáktól, pedig volt időszak, hogy minden nap ettem.
2009. szept. 21. 08:46
 9/11 anonim ***** válasza:
3 hét alatt nem fogja vele az egészségét tönkrevágni
2009. szept. 21. 12:38
 10/11 anonim ***** válasza:
12:38 - De akkor se hízlal, és főleg nem egészségesen, egyébként túl van sózva, tele van olajjal. Néha én is szoktam ilyeneket enni, de nem esik jól minden nap, és nem is laktat.
2009. szept. 21. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!