Hogyan hizzak minél rövidebb idő alatt 10 kilót?
És egyél lédús gyümölcsöket-zöldségeket, az is segít (alma, szőlő, narancs, uborka, paprika, paradicsom, retek).
Esetleg főzhetsz magadnak :-)
Először is: Tanulj meg helyesen edzeni, az edzőgépek használatát, illetve a súlyok fogását.!
Szükséges dolgok: Csuklószorító (ez mindenképpen kell, ha nem akarod hogy a csuklód teljesen elkopjon)! , ha fontos a derekad, és a csípőd egészsége, nem árt egy jó derékövet venni.
Akkor a táplálkozásról:
Testsúlykilogrammonkét 2g/fehérje naponta! Ez rendkívül fontos ha maradandó izmokat akarsz felépíteni! Ennek a fele, tehát csakis kizárólag a fele lehet mesterséges porból bevitt fehérje! Tehát, ami sok fehérjét tartalmaz: Csirkemell, pulykamell, fehér halak, fehér húsok, tej, tojás stb. de erről ezernyi írást találsz az interneten.
A szénhidrátbevitelhez pedig egyél kenyeret, vagy a csirkemellhez pl. krumplit stb. erre nem kell szerintem annyira figyelni, bár mindenki mást mond... Érdemes aminósavakat is szedni, ami lehet kapszulás, vagy folyadék formájában (pl. Scitec Amino Liquid). Glutamin is szükséges a folyamatos aminosav szint fenntartásához. Amit ne szedj:
Hot Blood (katabolikus hatást tapasztaltam)
Creatine/Kreatin: Elkezded szedni, gyönyörű izmaid lesznek, de, sajnos, tönkrevégja a vesét, és ha abbahagyod akkor pedig egyszerűen leeresztesz mint egy lufi.
Akkor kell egy kezdő edzésterv:
Hétfő: Mell-Bicepsz-Alkar
Szerda: Hát-Tricepsz
Péntek: Váll-Comb-Vádli.
Az egyes testrészek edzéséről részletes tájékoztatást a www.body.builder.hu-ról tudsz szerezni.
Sok sikert!
"Hot Blood (katabolikus hatást tapasztaltam)
Creatine/Kreatin: Elkezded szedni, gyönyörű izmaid lesznek, de, sajnos, tönkrevégja a vesét, és ha abbahagyod akkor pedig egyszerűen leeresztesz mint egy lufi."
BAzki. Nálam műküdik a Hot Blood, biztos én vagyok hibrid. Az meg hogy a kreatin tönkreteszi a veséd, ezt légyszives NÉVVEL írd meg a gyártónak had perejenek sz*rrá téged ha már ekkora baromságokat beszélsz.
Meg hogy szénhidrátforrásnak kenyér. Agyam eldobom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!