Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a leghaszno...

Szerintetek melyik a leghasznosabb?

Figyelt kérdés

Tehát a helyzet az, hogy sikerült összespórolnom a pénzem, és már régóta szeretnék venni otthonra is olyasmi gépet, amit az edzőtermekben is használhatunk. Viszont annyira sok pénzem nincs erre, plusz a lakás kapacitása sem bírna egynél több gépet egyszerre (picike a lakás), tehát a kérdés az lenne, hogy melyik érné meg jobban: szobabicikli, lépcsőzőgép, az az elipszis gép (aminek nem tudom pontosan a nevét, bocsi), vagy mi más? Futópad kilőve, azt nagyon nem szereti a térdem. Melyik az, amelyik leginkább átmozgatja az egész testet, és a leghasznosabb, ha szeretném azt a bizonyos utolsó 5 kg-ot leadni, plusz formában maradni azután is?

Köszönöm előre is! :)

2013. ápr. 3. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Brinyó vagy az elliptikus, de nem a gép miatt fogysz, hanem az aerobtól és diétától ezt el tudod érni bármelyikkel.
2013. ápr. 3. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

"Melyik az, amelyik leginkább átmozgatja az egész testet, és a leghasznosabb, ha szeretném azt a bizonyos utolsó 5 kg-ot leadni, plusz formában maradni azután is?"

A fekvőtámasz, hasprés, hátizom erősítés, guggolás-kitörés, zöldség-húsevés és a tészták, kenyerek, tejtermékek KERÜLÉSE.

Ez tutira hasznos, sőt ár/érték arányban a legjobb.

2013. ápr. 3. 20:05
 3/8 A kérdező kommentje:

1.azt tudom, hogy nem a gép miatt fogyok, már lefogytam több, mint 10 kg-ot, úgyhogy figyelek a táplálkozásra nagyon, csak szerintem ez hozzásegítene, és köszi :)

2. hasprés, guggolás, meg társai is mennek rendszeresen, még mindezek mellé szeretnék egy gépet, amire ha van szabad fél órám felpattanhatok és alaposan kifáraszthatom magam, mivel már nagyon régóta csinálom, odafigyelek mindenre, amit te is leírtál, és ez az utolsó francos pár kg nem akar egyáltalán lemenni, ezért gondoltam, hogy talán ez segítene, és köszönöm :)

2013. ápr. 3. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
A gépet arra értettem hogy mindegy min éren el a zsírégetéshez javasolt aerob tartományt, bár tényleg szarul fogalmaztam.
2013. ápr. 3. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy árban ez a legdrágább (használtan csak-csak belefér) én ha gépet használnék, akkor az elliptikus tréner (ellipszis) lenne a gépem. Lehet kardio edzést is, aerob edzést is végezni rajta, nem rázkódik a térd, talán jobban dolgozik a test egésze mint szobabiciklin..

Vagy egy többfunkciós csigás-súlyos ellenállású gép, mert azokon állítható súlyok mellett számos gyakorlatot lehet végezni. Árban lehet mégis ez a csúcs.

2013. ápr. 3. 20:18
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a segítséget :) egyébként én is használtra gondoltam már első körben is :D
2013. ápr. 3. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Én súlyzós dolgokat ajánlok, mert a többi megoldható anélkül. Nekünk van otthon egy súlyzós pad, amin van lábgyakorlatokhoz, kargyakorlatokhoz és fekvenyomáshoz is ez-az. Nem volt drága, csak 30ezer (használtan vettük). Az elliptikus helyett (nálunk van és a bemelegítő 10-12 percemet néha azon nyomom le) most költséghatékonyabb a szabadban futni és kevésbé unalmas is kinn lenni. Persze előfordulhat, hogy rossz idő van, a város közepén laksz, ... és ezért jobb otthon nyomni. Szóval én súlyzós dolgot ajánlok. Nekünk ilyesmink van, csak van hozzá még plussz súlyunk: [link]
2013. ápr. 4. 11:33
 8/8 A kérdező kommentje:
lehet hogy ez jobb, de ez elég nagy, és szó szerint nem férne be a lakásba... nagyon pici lakásban lakom :/
2013. ápr. 4. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!