Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Úgy is veszíthetek izmost ha...

Úgy is veszíthetek izmost ha mindennap edzek?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs pénzem amiből tudnék venni magamnak ételt. Nem rég kezdtem el életmódot váltani de egyenlőre még annyiból áll, hogy kevesebbet eszek mint régen és egészségesebben is. Nem vagyok túl kövér 164/55 kg vagyok csak a combom kicsit vastag és úszógumim is van .. :D

Elkezdtem edzeni (intervallumos) meg kitöréseket, guggolásokat, lábemeléseket csinálni utóbbit mindennap intervallumosat csak hetente háromszor, és lehet futni is elkezdek. Így is veszthetek izmot? Mert ahogy írtam nincs pénzem csirkemellre, meg ilyenekre..

2013. ápr. 1. 17:24
 1/4 A kérdező kommentje:
lol bocsánat izmot*
2013. ápr. 1. 17:28
 2/4 anonim válasza:
Én egy napig nem edzettem leadtam 9,12321412 kg izmot.Ne hagyd abba egy napra sem.
2013. ápr. 1. 17:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat de s_ggfejek véleményére nem vagyok kíváncsi, tényleg bocsi
2013. ápr. 1. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen vesztesz némi izmot még a legjobb étrenddel is, de a "túlsúlyod" nem olyan sok hogy látványos izomvesztésed legyen. Még nem túl jó kaja mellet se ha lassú fogyásra törekedsz. Ha nincs csirkemell akkor jó lesz az olcsóbb csirkemáj, comb, hal....is. A leírt edzések pedig hozzájárulnak a több izom megtartásához.
2013. ápr. 1. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!