Nem fognak visszaszökni a kilók?
Szóval, kezdjük az elejétől: októberben elkezdtem fogyókúrázni, egyre kevesebb kcal vittem be a szervezetembe. Mellette nem sportoltam semmit ( most elítélhettek, stb... tudom, hogy rosszul csináltam, már beláttam!)
Most elértem az ideális súlyomat és nem szeretnék többet fogyni. A kérdésem pedig most következik: hogy csináljam, hogy ne szökjenek vissza a kilók?
Úgy gondoltam, hogy fokozatosan egyre több kcal-t viszek be, de nem tudom, hogy mennyi idő kell a szervezetemnek, hogy hozzászokjon ehhez. Mármint, milyen időközönként vigyem fel a kcal mennyiséget és mennyivel?
Emellett egyébként elkezdtem sportolni, heti kb. 4-5 x futok.
Remélem nem jönnek vissza a plusz kilók, hisz annyira megküzdöttem érte.
19/L
174/53
A *kúraszerű fogyással ez a baj salynos, nem lehet huzamosabb ideig csinálni, és aki így fogy le, az vissza is szedi ha abbahagyja. Egyébként vannak oldalak, ahol a napi intenzitásod, nemed, korod, testsúlyod és magasságod megadásával kapsz egy alapjárati kcal értéket.
A sport nagyon jó, a futás már nem biztos. Helyette javasolnám az aerob edzést, ami lényegében lassú, monoton edzésforma, időtartama 40-60 perc (intenzív séta).
Egyébként ha kerülöd a zsíros ételeket, és a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, akkor tartható lesz az mozgás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!