Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindenhogy össze fognak menni...

Mindenhogy össze fognak menni a melleim? :/

Figyelt kérdés
Nagy túlsúllyal rendelkezem, de mellem sajnos még így se nagy van.. Félek hogy ha sikerül lefogynom, még ez a kicsike is összemegy (tényleg, aránytalanul kicsik a melleim).. Meg lehet ezt valahogyan előzni? Tudom hogy helyi fogyás nincs, szóval akkor valószínűleg olyan sincs hogy egy helyről ne fogyjon az ember, de mégis, van rá valamilyen módszer hogy ha megy is valamennyit össze, ne menjen sokat? :(
2013. márc. 20. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Erre nincs módszer, ha lenne, minden nő ezt alkalmazná plasztika helyett. Meghíznak, nő a mellük, jön a csodamódszer, lefogynak és nagy mellük van:)

Ha eleve nem túl nagyok, nem feltétlen fogsz onnan is fogyni, ez teljesen genetika kérdése, honnan fogysz és mennyit.

2013. márc. 20. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Genetika, hogy kinek mekkora melle van.

Az pedig szerencse, hogy ki honnan fogy inkább.

DE

összességében akkor is csinosabb (és egészségesebb) leszel, ha lefogysz...

még akkor is, ha elfogy minden melled.

A kis mell igazán csak a vékony lányoknak áll jól, a ducibbaknak nemigazán.

Plusz a mell nem minden.

Sokan a formás hátsókat inkább preferálják.

2013. márc. 20. 16:39
 3/4 A kérdező kommentje:

az nem nagyon érdekel, ki mit preferál, nem azért akarok fogyni hogy mindenkinek tetszek, hanem hogy magamnak.. meg van barátom 2,5 éve, így szeret ahogy vagyok, de támogat, hogy ha vékonyan jobban érezném magamat, akkor fogyjak.. ő azt mondta az se zavarja ha minden eltűnik a mellkasomról, akkor is szeretni fog, csakhát engem nagyonnagyon zavarna.. :(

alapból egyébként az ami van nem mondható éppen zsírosnak, szóval nem tudom, mennyi zsír lehet rajta, de szerintem nem sok.. remélem.. :)

köszi a válaszokat. :)

2013. márc. 20. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:

"nem mondható éppen zsírosnak, szóval nem tudom, mennyi zsír lehet rajta, de szerintem nem sok.. remélem.. :)"

A mell nagy része ZSÍR (meg kötőszöveti állomány és kis arányban tejmirigy -> ennek mennyisége csak a terhesség következtében nő).

S ez nem csak arra vonatkozik, akin van felesleg.

2013. márc. 20. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!