Attól hogy dagadék vagyok még kimehetek a fürdőbe? Vagy nevetni fognak rajtam?
sajnos eddig vékony voltam 165/40 de mióta suliba járom elhíztam mert nem tudtam tartani hgy keveset egyek mert nem bírtam figyelni, de volt a héten egy sérülésem aminek jót tenne egy gyógyvizes forró fürdő így holnap kimennék csak elhíztam
165/55-58 nevetni fognak rajtam szerintetek
1-es, te hány éves vagy?
a kérdezőnek súlyos önértékelési zavara van
165/58 nem dagadék, nem túlsúlyos, szűzanyám mindig megrémülök, hogy milyen téves képzetekkel élnek a mai tizenévesek!
Túlsúlyos??? Én 165/55 vagyok, és kifejezetten vékony. Inkább 40 kilóval lehettél kórosan sovány.
Amúgy meg a gyógyfürdőkbe senki nem azért jár, hogy a többiek alakját bámulja. Vagy gondolod, hogy csupa modellalkatú nő és férfi fog lebegni a vízben?
Nevetni nem fognak, guruló hájpacnik is járnak a strandra, azokon se röhögnek.
Bár nyáron és is sz@rul éreztem magam, 6-7 kilót híztam tavaly óta, igyekeztem úgy feküdni, ülni, hogy ne "lógjon a belem".
Valószínűleg a fene sem figyelt, csak mégis úgy éreztem, hogy a cérnavékony 16 évesek azért figyelnek, hogy minek jön ez ide bikiniben. Lehet ezt is gondolták, hallottam másokat ilyenről beszélni.
Amúgy én 168/57 vagyok, nem vagyok dagadék, csak hasra/fenékre/combra híztam. Bár pl. pont a barátom az, ami szerint kövér vagyok :/
40 kiló voltál?????????? Én is ilyen magas vagyok, 48-49 kiló, és lehetetlennek tartom, hogy 40 legyen valaki!!! Mert már ez is az egészséges határa nekem, mondogatják is. 40-el nem is élnél, nehogy már arra törekedj. Nem is hiszem el, hogy annyi voltál.
A mostani súlyoddal sincs semmi baj, ha fogyni akarsz, akkor max. 3-4 kilót (52-ig mondjuk), többet ne.
És ne haragudj, de te beteg vagy, ha szerinted ez dagadék!
Ki nem menj, mert az állatvédők hülyét kapnak, hogy egy bálnát látnak ott!
Amúgy meg sürgősen húzz el pszichológushoz, nem tudom elhinni: szórakoztok az ilyen kérdésekkel, vagy tényleg ilyen kattantok vagytok?!
Ne kenyeret egyél, hanem húsokat, zsírokat, zöldségeket.
Gabonáktól, tejtermékektől bárki elhízhat, ilyeneket véletlen sem eszünk mert nagyon megjárjuk, ki előbb ki később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!