Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Attól hogy dagadék vagyok még...

Attól hogy dagadék vagyok még kimehetek a fürdőbe? Vagy nevetni fognak rajtam?

Figyelt kérdés

sajnos eddig vékony voltam 165/40 de mióta suliba járom elhíztam mert nem tudtam tartani hgy keveset egyek mert nem bírtam figyelni, de volt a héten egy sérülésem aminek jót tenne egy gyógyvizes forró fürdő így holnap kimennék csak elhíztam

165/55-58 nevetni fognak rajtam szerintetek

2012. nov. 24. 22:42
 1/8 anonim válasza:
91%
Tojd le magasról! Amúgy értelmes ember nem nevet egy túlsúlyos személyen.
2012. nov. 24. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

1-es, te hány éves vagy?

a kérdezőnek súlyos önértékelési zavara van

165/58 nem dagadék, nem túlsúlyos, szűzanyám mindig megrémülök, hogy milyen téves képzetekkel élnek a mai tizenévesek!

2012. nov. 24. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Túlsúlyos??? Én 165/55 vagyok, és kifejezetten vékony. Inkább 40 kilóval lehettél kórosan sovány.

Amúgy meg a gyógyfürdőkbe senki nem azért jár, hogy a többiek alakját bámulja. Vagy gondolod, hogy csupa modellalkatú nő és férfi fog lebegni a vízben?

2012. nov. 24. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nevetni nem fognak, guruló hájpacnik is járnak a strandra, azokon se röhögnek.

Bár nyáron és is sz@rul éreztem magam, 6-7 kilót híztam tavaly óta, igyekeztem úgy feküdni, ülni, hogy ne "lógjon a belem".

Valószínűleg a fene sem figyelt, csak mégis úgy éreztem, hogy a cérnavékony 16 évesek azért figyelnek, hogy minek jön ez ide bikiniben. Lehet ezt is gondolták, hallottam másokat ilyenről beszélni.

Amúgy én 168/57 vagyok, nem vagyok dagadék, csak hasra/fenékre/combra híztam. Bár pl. pont a barátom az, ami szerint kövér vagyok :/

2012. nov. 24. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

40 kiló voltál?????????? Én is ilyen magas vagyok, 48-49 kiló, és lehetetlennek tartom, hogy 40 legyen valaki!!! Mert már ez is az egészséges határa nekem, mondogatják is. 40-el nem is élnél, nehogy már arra törekedj. Nem is hiszem el, hogy annyi voltál.

A mostani súlyoddal sincs semmi baj, ha fogyni akarsz, akkor max. 3-4 kilót (52-ig mondjuk), többet ne.

És ne haragudj, de te beteg vagy, ha szerinted ez dagadék!

2012. nov. 24. 23:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem menj, mert az állatvédők hülyét kapnak, hogy egy bálnát látnak ott!

Amúgy meg sürgősen húzz el pszichológushoz, nem tudom elhinni: szórakoztok az ilyen kérdésekkel, vagy tényleg ilyen kattantok vagytok?!

2012. nov. 25. 08:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne kenyeret egyél, hanem húsokat, zsírokat, zöldségeket.

Gabonáktól, tejtermékektől bárki elhízhat, ilyeneket véletlen sem eszünk mert nagyon megjárjuk, ki előbb ki később.

2012. nov. 25. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, már megint itt van...
2012. nov. 25. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!