Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A víz nem hízlal ugye?

A víz nem hízlal ugye?

Figyelt kérdés
16/F vagyok. Kb 2 éve kezdtem el diétázni. A környezetem és a családi hátterem hatására akkor 96 kilóra híztam. Végül rendeztem az ügyeimet és kemény diétával lefogytam 75 kilóra. Most újra kezdtem egy fél év után (addig tartottam ezt a 75 kilót). Most napi 800 kalóriát eszek és 2-3L vizet iszok. Elvagyok telve a sok víztől, de ugye ez nem fogja azt jelenteni, hogy a víztől is hízhatok?

2013. márc. 28. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

privát üzenetre:

Az egészséged, a magasságod, a tanulás nem érdekel, de a satnyább péniszre egyből felkapod a fejed? 0_0 Pasi.

ITT kiszámolhatod, hogy mennyi kalóriára van ténylegesen szükséged a fogyáshoz (váltsd át a fontot kilóra!):

[link]

Az EGÉSZSÉGES fogyás (=amivel nem veszélyezteted a férfiasságodat...) csak nagy súly esetén lehet több, mint 1 kiló/hét!

Rád ez nem igaz, így ne próbálj 0,5-1 kg-nál nagyobb értéket beírni!

Az elfogyasztott kalóriát itt: [link] vagy itt: [link] vezetheted.

Megfelelő mintaétrendet (szálkásító étrend laikusoknak) itt találsz (nem szentírás, de kapaszkodót nyújt, hogy kb. miket és mennyit kellene enned):

[link]

Válaszd azt a kalóriaértékűt, ami leginkább közel áll az orvoslexikon oldalán kapott kalóriaigényednek!

Segítségképpen:

az 1200 kcal-os diéta NEKEM, az 50 kilós felnőtt nőnek való, aki 3-4 kilót akar még fogyni (alacsony vagyok.

A mozgást nem viszem túlzásba, csak gyalogolok, egyébként egész nap irodai munkát végzek, azaz a gép előtt meresztem a fenekem.

S így is szépen, tartósan fogyok ilyen étrend mellett úgy, hogy közben nem éhezem egy percig sem, így az alapanyagcserém se lassul le.

Neked, fejlődésben lévő fiúként ennél mindenképpen magasabb kcal-os diéta lenne ideális.

Csak ésszel!

2013. márc. 29. 10:15
 12/15 anonim ***** válasza:

az újabb privátra:

Azt írtam 1 kg/hét a maximum, ami egészséges a te súlyod esetén.

Te erre ezt kérdezed: "Én az elmúlt 3 napban fogytam 1 kilót. Az nagy baj?"

Áruld el nekem: 3 nap kevesebb, mint 1 hét vagy sem?

Kevesebb, igaz?

Akkor 3 nap alatt 1 kiló sok, igaz?

Heti fogyásban az több, mint 2 kiló.

Már az agyadra ment a kevés kalória...

TÖBB PRIVÁTRA NEM VÁLASZOLOK (még itt sem)!

Ha van kérdésed ITT tedd fel!

2013. márc. 29. 13:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az agyamra ment. De nem szeretnék elhízni. Sőtt fogyni akarnék minél többet minél gyorsabban.
2013. márc. 29. 14:09
 14/15 anonim ***** válasza:

"fogyni akarnék minél többet minél gyorsabban"

Miért talán a plusz kilók is egy éjszaka alatt rakódtak rád?

Az a normális, ha közel annyi idő alatt szabadulsz meg a plusztól, mint amennyi idő alatt feljöttek rád.

De ha ez nem tetszik, akkor folytasd csak, amit eddig is, de a következmények azok lesznek, amiket felsoroltam.

Majd harmincévesen fogatlanul (mert elsorvad az ínyed is), impotensen majd gyönyörködhetsz a teleszart zokni alakodban (koplalással főleg az izmodat építed le, nem a zsírt. Ez csak azért "vicces", mert a szíved is izomból van...).

Ezzel szemben én reggelire ettem egy nagy tányér finom édes almás zabkását, tízóraira vaníliás kávét mandulával, ebédre isteni, saját készítésű pulykagyrost salátával... uzsonnára mozzarella salátát fogok vagy túrókrémet...

Semmi éhezés, semmi önsanyargatás. Finom ízek, lassan de biztosan olvadó kilók...

(Megkérdezheted persze, hogy miért kell egyáltalán diétáznom, ha ennyire tudom a tutit... A válasz: terhesség, szülés után vagyok.)

2013. márc. 29. 14:44
 15/15 anonim ***** válasza:

#14: "Az a normális, ha közel annyi idő alatt szabadulsz meg a plusztól, mint amennyi idő alatt feljöttek rád."

Na az ilyenekben soha, de soha nem hittem. Szerintem rohadtul nem lenne normális 13 évig fogyózni, hogy megszabaduljak az azóta feljött cca. 15 kilótól (annál azért többet kéne fogynom, sosem voltam karcsú). Azért heti fél kilót szabadjon már fogynom :D.

Azzal egyetértek, hogy ne rohanjunk, egy szint fölött pedig nem is lehet egészségesen és zsírból fogyni, de úgy tudom, aki sikerrel jár, az azért gyorsabban fogy le, mint ahogy felszedték a súlyt.

2013. márc. 29. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!