Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér a lányom?

Kövér a lányom?

Figyelt kérdés
A lányom 170cm, 15éves és 65kg. Alma típusú ő is és én is, mármint főleg hasra hízunk. A combja 56cm, csípője 98cm, hasa 85cm. Sportos lány, sokat fut, de szerintem egy picit duci. Eddig nem láttam, hogy mekkora hasa van, mert mindig behúzza, de tegnap mikor egy régi nadrágját próbálta leült és kilátszott a hasa. Szűk nadrágból jobban látszott és oldalt is meg elöl is eléggé kibuggyant. A két évvel ezelőtti nadrágja már be sem érte. Teljesen ledöbbentem, nem tudtam, hogy ilyen valójában a hasa. Megkérdeztem tőle, hogy nem érzi-e úgy, hogy picit kikerekedett és felháborodva kiabált velem. Mondanátok olyan dolgokat, bármi "csínyt" vagy nem tudom, amivel ő is belátja, hogy duci? Köszönöm!
2013. márc. 28. 15:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

Szerintem meg igenis a szülő feladata, hogy vigyázzon a gyermekei egészségére. Ha tényleg kedvesen szóltál neki és nem azt mondtad, hogy "hú, de kövér vagy", akkor nincs miért szégyenkezned. Inkább a te mondd neki szemtől szembe, mint hogy később mások szembesítsék ezzel a problémával. Persze tényleg vigyázz, hogy ne sérüljön az önértékelése, a pozitív tulajdonságait is emeld ki, dicsérd gyakran (főleg ha fogyott). De ne hallgass azokra, akik ijesztgetnek, attól még nem lesz anorexiás, hogy őszinte vagy vele, csak ne piszkáld folyton! Az én anyukám is sokszor szólt régen, hogy ne egyek annyit, ez a ruha nem áll jól, meg ilyenek, mégse vette el az önbizalmamat, mert emellett mindig bókolt, ha valami jól állt.

2013. márc. 29. 09:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem 1átalán nem kövér, mivel te is mondtad hogy sportol az izom is lehet.Még növésben van és ez teljesen normális.Ráadásul 1 olyan embert nem tudok mondani akinek a SZŰK nadrágjában ÜLVE nem látszik 1 kis felesleg.És igaz az nem lenne természetes ha beérné a 2 éves nadrágja.
2013. ápr. 3. 14:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem akarok senkit elkeseríteni, de én kaptam 12 évesen egy hiper-szuper piros nyári nadrágot, amit most 22 évesen is szívesen hordtam, de fájó szívvel ki kellet dobni mert teljesen elkopott. Tényleg 10 éve hordom a farmereimet, és nagyon nagy élmény, hogy a ruháimat nem azért nem hordhatom, mert kinövöm, hanem, elkopnak és ciki. Szóval jó észrevétel, hogy nem fér bele a nadrágba.
2013. ápr. 13. 23:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon örültem volna, ha kicsi koromban észreveszi anyukám, hogy kövér vagyok, és nem magamtól döbbenek rá 12-13 évesen, hogy ha most nem fogyok le, kövér maradok egész életemben.

Nem egy gyerek felelőssége, hogy elhízik-e, hanem a szülőké, akik a kajákat hazahordják, és hogy nem viszik el sportolni. Örülök, hogy vannak szülők, aki ezt észreveszik.

2013. ápr. 13. 23:32
 15/16 anonim válasza:
Igen, duci a lányod csak ebbe az elkorcsosodott világban már a túlsúlyos emberek számítanak normálisnak és a szép karcsú sportos alkat a túl vékony....
2013. okt. 8. 21:35
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
Egyaltalan nemmkover
2015. nov. 15. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!