Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy birnék leadi pár killot?...

Hogy birnék leadi pár killot? 14 éves lány vagyok! 169cm és 60kg Szeretnek lefogyni 5-10kg! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy nem negyon tudok elenálni a csokinak....Rengeteget tornazok futok,járokkonditerembe de nem segíti a kilokat levinni!
2013. márc. 28. 14:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi..
2013. márc. 30. 19:17
 12/13 anonim válasza:

Szia!:)

Nekem is a csoki a gyengém! Próbálj fokozatosan leszokni az evéséről, pl: rendszert alakítasz ki:hetente max 1 tábla, később kéthetente 1, stb.

vagy amikor megkívánod a csokit, csinálsz magadnak egy pohár kakaót, iszol egy pohár üdítőt, vagy ami nekem leginkább bevált: eszek helyette valamilyen gyümölcsöt.

Az üdítő, illetve kakaóivászat helyett utána ihatsz vizet.

Sokáig tart, és nehéz leszokni.

Ennek a "rendszernek" a megszegéséről: nem baj, ha ritkán "bűnözöl", ilyenkor nyugodj meg, nem lesz semmi baj. de ne ess át a lő túloldalára!csak azért ne egyél többet (pl.csokit) mert 'már úgyis megszegtem a szabályomat'.:)

Amúgy ennyi idősen semmiképpen ne fogj úgy bele, hogy nem eszel ebédet/vacsorát/reggelit, stb. az nem segít,ront a helyzeten (volt egy ismerősöm, aki így került kórházba, pedig csak az ebédeket hagyta ki 13évesen)

Üdv: 14éves szintén csinosodni akaró lány:)

2013. márc. 30. 23:57
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon sokat segítetél és köszi a tippet! Hálás vok..:)
2013. ápr. 1. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!