Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha eddig csak 600 kalóriát...

Ha eddig csak 600 kalóriát ettem, akkor hogy meglegyen a minimum 1200 ehetek még több szénhidrátot is akár?

Figyelt kérdés

a tegnapi napomban volt

100g Ch

33g fehérje

10g zsír

összesen 622 kalória.

nem tudok több fehérjét bevinni, azon is csodálkozok, hogy ilyen "sokat" meg tudtam enni egy nap :S

hogy eljussak legalább az 1200-hoz, hogy ne dögöljek meg, bevihetem a maradék kalóriát zsírból, vagy szénhidrátból?

mert másból nem tudnám :(

(a 100g ch, nekem több mint 2g/tskg adagom)

2013. márc. 28. 08:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
miért nem mész orvoshoz? tulajdonképpen mit akarsz? számolgatsz,görcsösen,ennek a megszállottja lettél,így mégis mit akarsz csinálni? 50 kiló vagy, nyilván baromi vékony... ez betegség! segítségre van szükséged,csodálom,hogy a családod és a barátaid nem próbáltak még fenékbe rúgni,hogy magadhoz térjél!
2013. márc. 28. 09:42
 12/25 Robi.88. ***** válasza:
és mi az a 33g feherje?
2013. márc. 28. 09:46
 13/25 A kérdező kommentje:

De próbáltak már segíteni, most is azon van a környezetem, hogy meggyógyuljak, de csak édességgel meg tésztával, rizzsel, kenyérrel akarnak tömni, mint a libát, nem hússal meg zöldséggel, gyümölccsel, amire valóban szükségem van.

a 33g fehérje a kenyérből, zöldségekből, néha egy-egy csomag csirke/pulykamell sonkából származó fehérje.

2013. márc. 28. 09:55
 14/25 Robi.88. ***** válasza:
amugy anyad nem foz otthon? a kenyerben levo feherjet ne szamold!! akkor gyakorlatilag nem eszel semmi feherjet. ha foz anyad akkor csak van vmi hus féle. Hány éves vagy? Enynire rossz az anyagi korulmenyetek?
2013. márc. 28. 10:00
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

a tésztával (durum vagy tk.)

és a rizzsel (barna, basmati...) az ÉGVILÁGON SEMMI gond!

Tökéletesen beilleszthetők egy diétába!

Viszont, ha ennyire tudod, hogy mire van szükséged, akkor MIÉRT nem szólsz a családodnak, hogy mit vegyenek?

Ők is örülnének neki, mert végre valami olyat adnának, amit hajlandó vagy megenni.

Más kérdés, hogy a családod helyében már rég összetörtem volna a mérleged (a konyhait és a személyit is) és tömnélek, mint egy libát.

2013. márc. 28. 10:01
 16/25 anonim ***** válasza:

Mert mit eszel?

Én hús és tejtermék nélkül is be szoktam vinni elegendő fehérjét, igazából a normál táplálkozásúaknak kell visszafogniuk magukat... Igaz, én nem hű de sokat, de eszem, 600 kalória az egy szolid ebéd, nem egy napi étel...

Szerintem emelj a zsíron, mert az kevésnek tűnik, de a fehérjén is. A nem szénhidrátszegény, de mindenféle oldalakon a megfelelőnek mondott táplálkozásban sokkal több szénhidrát is lenne. Nem csoda, dupla kalória, valahova mennie kell, fehérjéből nem jó a túl sok és azt írtad, Neked nem is megy (de miért nem?).

Megpróbálhatsz átállhatsz alacsony szénhidrát-/magas zsírtartalmú diétára (a lowcarbról beszélek, nem a ketogénről, ha nem lenne világos), de azt én speciel nem ismerem, mert bár szimpatikus, én nem tudok kevés szénhidrátot bevinni, szinte mindenben van, ami jólesik és laktat.

De írod, hogy több CH túl sok kenyérféle lenne. Ki mondta, hogy enned kell kenyérfélét? Másban is van szénhidrát, épphogy alacsony szinten tartani roppant nehéz.

2013. márc. 28. 10:08
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre:

Nem, ne akarj több szénhidrátot enni. Zöldségeket (és húsokat) egyél, ha éhező vagy vagy nincs más, akkor megteszi a szénhidrát, hogy ne halj éhen..

Másik kérdésedre: igen, nyugodtan vidd be a maradék kalóriát zsírból, inkább mint cukorból vagy keményítőből. Ez tudom egy kicsit szokatlan dolog, de hát szokatlan az egészség egy kenyérevő társadalomban.

2013. márc. 28. 10:18
 18/25 A kérdező kommentje:

szüleim nem szeretik a húst, így nagyon nem is szokott az lenni, most főztem magamnak babot, az jó fehérjeforrás?

egyébként azt mondják, minden nap sok kenyeret kell ennem, hogy visszahízzak 50 fölé. nem engedik a lowcarb diétát sok hússal, megkérdeztem :( 17 vagyok.

reggeli-ebéd-vacsora nálunk mindig tészta vagy kenyér, krumpli stb.

tízóraira és uzsonnára eszek gyümölcsöt és olajos magvakat (utóbbiból is földimogyorót, mert abban több a fehérje)

2013. márc. 28. 10:33
 19/25 A kérdező kommentje:
másrészt azért nincs hús, mert drágának találják, így marad a krumpli, meg a többi. inkább emiatt nincs hús.
2013. márc. 28. 10:34
 20/25 Robi.88. ***** válasza:
51%
Hust pedig enned kell, az ember nem novényevo nem véletlenul van szemfogunk, nézd meg a tehennek nincs:) Beszeld meg veluk h te szeretnel azt enni, ezt ne nekunk kelljen a szadba rágni.
2013. márc. 28. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!